Карти Таро обіцяють Близнюкам приємний і безтурботний день / фото ua.depositphotos.com

31 грудня, в останній день 2022 року, на Овнів чекають неприємні новини, які можуть зіпсувати всі свята. А ось Дівам краще готуватися до несподіваних сюрпризів. Що чекає саме на ваш знак Зодіаку і що обіцяють карти Таро - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Вам варто готуватися до інформації, яка може шокувати. Однак гірка правда буде куди краще за солодку брехню, адже так ви зможете заздалегідь про все знати і готуватися до не завжди приємних ситуацій. 

Телець 

На Тельців чекають великі витрати. Подарунки і підготовка до свята - не єдине, що може вдарити по гаманцю. Можливо, вам доведеться витратити гроші на допомогу друзям або родичам, не відмовляйте їм у цьому.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам приємний і безтурботний день. Насолоджуйтеся спілкуванням з сім'єю і присвятіть якомога більше часу хорошим справам.

Рак

На Раків чекає фінальний стрибок. Ви довго йшли до своєї мети і вже наблизилися до неї. Однак чи вистачить у Раків сміливості, щоб завершити розпочате?

Лев

31 грудня Левам не варто розчинятися в роботі. На вас чекають приємні сюрпризи і навіть запрошення на побачення, не відмовляйтеся від можливості стати щасливішими.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам поповнення в родині. Можливо, ви вже давно замислювалися про продовження роду або ж хтось із ваших родичів дізнається, що чекає на дитину.

Терези

На Терезів чекає шокуюча звістка. Ви отримаєте повідомлення від людини з минулого, яка мала велике значення у вашому житті. Однак чи відновлювати з нею спілкування - вирішувати тільки вам.

Скорпіон

Скорпіонам карти Таро обіцяють незначні проблеми. Все піде не так, як ви планували, але драматизувати не варто. Випадковості іноді призводять до кращого.

Стрілець

31 грудня на Стрільців чекають зміни. Ви можете отримати привабливу пропозицію або зважитися на звершення без чиєїсь допомоги. Карти Таро кажуть, що у Стрільців все вийде.

Козоріг

Козерогам варто "почистити пір'ячко". Ви давно не змінювали імідж або ж забули про свою фігуру. Задумайтеся про нове життя, яке можна почати вже зараз.

Водолій 

31 грудня Водоліям доведеться на ділі довести свою щирість. Друзям потрібна чесна і правильна порада, не бійтеся відкрити їм очі.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам складну розмову. Однак вона не принесе вам ніяких бід, просто доведеться сконцентруватися на важливому і на час забути про передсвяткову ейфорію.

Нагадаємо, раніше астролог назвав два знаки зодіаку, яким січень принесе гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: