Діви зможуть проявити свою інтуїцію / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 28 січня, Овнам не варто чекати нових звершень, їм краще відкласти всі плани до кращих часів. А ось Львів доля благословить, на них чекає величезне щастя. Що чекати іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекає катастрофа по всіх фронтах. Карти Таро радять цьому знаку відмовитися від усіх важливих справ і перечекати бурю з невдач вдома.

Телець

У суботу Тельцям потрібно чітко усвідомити, чого вони хочуть від життя. Можливо, ви отримаєте важливу підказку від долі, постарайтеся не упустити цей знак згори.

Відео дня

Близнюки

28 січня Близнюків можуть відвідати змішані емоції. Ви можете сильно злякатися, але після цього відчути радість.

Рак

Раки можуть знайти гармонію і отримати цінні знання. Однак до вечора ви можее отримати поштовх, який відкриє для вас нові перспективи.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам величезне щастя. У цей день у вас все вийде, доля нібито візьме вас за руку і допоможе обійти всі складнощі.

Діва

Діви зможуть проявити свою інтуїцію. Перегляньте свої стосунки з людьми. Можливо, серед друзів ховається ворог.

Терези

У житті Терезів почнеться щось нове. Можливо, ви зважитеся на зміну роботи. Також є шанс, що хтось зробить вам пропозицію, яка все змінить.

Скорпіон

Карти Таро пророкують Скорпіонам любовну гармонію. Ви будете купатися в любові, ласці і компліментах. 

Стрілець

Стрільці можуть сильно постраждати через свою жадібність. Будьте щедрими і не задирайте ніс, навіть якщо хтось із ваших друзів живе гірше, ніж ви.

Козоріг

У суботу Козероги можуть отримати премію або вдало вкласти гроші. Не бійтеся ризикувати.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям хороший день. Ви зможете на ділі показати свої здібності і роздобути увагу важливої людини.

Риби

Доля принесе Рибам нові ідеї. Ви будете сповнені креативу, що точно оцінить керівництво. 

Раніше таролог передбачала, які знаки Зодіаку зустрінуть кохання у 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: