Гороскоп на 21 жовтня по картах Таро / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Для Овнів настає період змін і відродження. Ваші внутрішні прагнення будуть штовхати вас до нових вершин як в особистому, так і в професійному житті. 

Тілець

Ваша здатність сприймати невидиме буде сильно посилена. Таро підказує звертати увагу на "знаки" і покладатися на свою інтуїцію.

Відео дня

Близнюки

Вас чекає натхнення новою ідеєю, і ви проведете день, розмірковуючи про те, як втілити її в життя. Карти віщують закінчення довгого несприятливого періоду.

Рак

Карти обіцяють початок нового шляху до цілей і надій. Довіряйте своїм здібностям і будьте відкритими для нових можливостей.

Лев

Вам належить взяти на себе велику відповідальність для досягнення бажаних результатів. Ваші дипломатичні навички, професіоналізм та інтелект будуть дуже корисними.

Діва

Карти попереджають про можливу небезпеку у майбутньому, але у вас є сила запобігти її. Ваші страхи, занепокоєння та кошмари можуть вас мучити.

Терези

Вас чекає радість від спілкування і можливість вирішити давні конфлікти. Карти також вказують на обмін ідеями, думками та почуттями.

Скорпіон

У минулому ви вклали багато зусиль і майстерності, і тепер ваші позиції у різних сферах будуть тільки зміцнюватися.

Стрілець

У вас є лідерські якості та знання, як досягти своїх цілей. Ви можете продемонструвати ці якості або зустріти когось, хто ними володіє.

Козоріг

Ви можете активно займатися справами, застосовуючи до них творчий підхід. Об'єднайте в собі і практичність, і романтичність.

Водолій

Карти передбачають швидкі та несподівані зміни, до яких ви, можливо, не були готові. Карти обіцяють, що зазначені зміни спрямовані на перехід на новий рівень.

Риби

Вам доведеться проявити гнучкість, готовність до компромісів і вміння домовлятися. Намагайтеся знайти баланс між своїми інтересами та інтересами близьких.

Раніше УНІАН писав, що астрологи попередили про серйозну небезпеку три знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: