Гороскоп з серпня по листопад 2022  / фото depositphotos.com

Планета достатку та щастя – Юпітер – розпочинає свою ретроградну фазу 28 липня, яка триватиме до 23 листопада. 

Ретроградний Юпітер підкреслює великий інтелект та знання, тому навіть зараз він може дати надзвичайно великі знання та уміння. 

Астролог Олена Кулакова пояснила, який вплив ця планета справить на наше повсякдення та мислення.

Відео дня

За її словами, з 29 липня 2022 по 23 листопада 2022 Юпітер - планета удачі та можливостей - буде у ретро русі майже 4 місяці. Астролог наголошує, що цей проміжок часу варто використати для закріплення досягнутого успіху та утримання того, що маєте, чи покращити щось минуле.

"Бажання зробити щось давно відкладене, переглянути цінності та змінити орієнтири. Юпітер підкаже, як краще зробити чи як виправити помилки. До нього варто прислухатися, адже в Овні ще й знатний лікар Хірон", - порадила експертка.

Зокрема, протягом 4 місяців увагу варто спрямувати на зцілення та зміни. Для кожного знака цей фокус буде у своїй сфері.

Овен

Ретроградний Юпітер починається з Овна. Перегляньте правила на осі 1-7 – "я та мій партнер". Зміни та зцілення проходитимуть за темами стосунків, зовнішності та тіла.

Телець

Фокус буде на 12 домі - домі таємниць, закордону та підсвідомості. Найближчі місяці підходять для повернення до питань минулого, а зціленням буде йти саме на тему здоров'я.

Близнюки

Попрацюйте з темою друзів, популярності, старих знайомих. Головне питання, яке треба буде розібрати, - "хто любить мене - кого люблю я".

Рак

Зосередьтеся на кар'єрі, статусі, суспільстві. Приготуйтеся переглядати результати роботи, аналізувати минулий досвід. Також вісь торкається теми домівки.

Лев

Юпітер активує 9 дім подорожей, який може повернути вас до навчання і до старих вчителів. Також вісь торкається домів 9-3, які принесуть вам багато розмов та переміщень.

Діва

Наступні чотири місяці будуть про 8 дім - про трансформації та гроші інших людей. Вісь 2-8 говорить про розподіл бюджетів між вами та партнером.

Терези

Юпітер зупиниться в 7 домі - домі партнера, шлюбу, договорів. Головне питання - самоцінність у стосунках.

Скорпіон

Ваш 6 дім поверне вас або на стару роботу, або до турбот про здоров'я. Вісь 6-12 про служіння, роботу та підсвідомість.

Стрілець

Сконцентруйтеся на 5 домі та питаннях дітей, хобі та особистої творчості. В життя можуть повернутися люди, яких ви любили раніше, а вам доведеться розібратися з питанням того, хто дорогий вам, а кому цікаві ви.

Козеріг

Активується 4 дім -  фундамент життя, повернення на батьківщину, зустріч із мамою. Вісь 4-10 – це вісь моя батьківщина – моя кар'єра.

Водолій

Юпітер зупиняється в 3 домі пересування та розмов. Стара інформація змінить ваше спілкування чи звичну сферу. Вісь 3-9 - це близько і далеко, тема необхідних знань.

Риби

Зверніть увагу на питаннях особистих фінансів, трапиться повернення до колишніх джерел доходів або старих обов'язків.

Раніше УНІАН писав про ретроградний Юпітер в 2022 році: коли настане, що можна і не можна робити.

Вас також можуть зацікавити новини: