Ретроградний Юпітер 2022 / depositphotos.com

Раз на кілька років кожна планета починає зворотний рух, але з точки зору астрономії - це оптична ілюзія. Астрологи вважають інакше, надаючи ретроградності особливий сенс. Як показує практика, рух планет дійсно впливає на життя людей, так станеться, і коли настане ретроградний Юпітер 2022.

УНІАН розповість, що несе ретроградний Юпітер і яким чином він може змінити ваше життя.

Ретроградний Юпітер 2022 - особливості планети

П'ята планета Сонячної системи стане ретроградною з 28 липня по 23 листопада. Весь цей час Юпітер буде перебувати в сузір'ї Риб і змусить людей подумати про своє духовне призначення. Оновлення відбудеться з усіма - хочете ви того чи ні, але краще завжди діяти добровільно і бути готовими до змін.

Відео дня

Переоцінка цінностей - головний "меседж" ретро Юпітера. У цей період всі ті речі, які раніше вам здавалися важливими, втратять свою цінність. Ви відчуєте, що саме заважає вам жити щасливо, переглянете свої пріоритети і знайдете правильний шлях.

Астрологи вважають, що Юпітер - планета, яка керує сферами освіти, психології та релігією, а також допомагає людям заглянути всередину себе. З 28 липня по 23 листопада у вас з'явиться шанс опрацювати всі свої проблеми і комплекси, а потім почати життя "з чистого аркуша".

Що не можна робити на ретро Юпітер

Експерти з езотерики кажуть, що енергетика періоду неймовірно сильна і може негативно вплинути на деякі аспекти вашого життя. З липня по листопад утримайтеся від:

  • укладення важливих угод і підписання паперів;
  • одруження і спільного життя;
  • нових відносин;
  • відряджень і подорожей;
  • запуску раніше нереалізованих проектів;
  • вирішення будь-яких правових питань.

Ретроградний Юпітер негативно впливає на матеріальні сфери життя і позитивно - на духовні. Саме тому астрологи рекомендують в період його ретроградності більше займатися своїм внутрішнім "я" і менше звертати уваги на все інше.

Що можна робити на ретроградний Юпітер 2022

Найкраще, що ви можете зробити - звернути увагу на свої страхи, переживання і терзання, а потім опрацювати їх. Спробуйте зрозуміти природу того, що з вами відбувається - усвідомивши суть проблеми, вам буде простіше її вирішити.

Ще одна порада - вчіться жити в позиції прийняття. Якщо у вас що-небудь не виходить або ситуація складається не так, як вам потрібно, не концентруйтеся на негативі і не намагайтеся шукати винних - поставтеся з розумінням. Пам'ятайте про те, що все відбувається рівно так, як повинно бути і, якщо зараз ви чогось не отримуєте, значить, ще не час.

Якщо у вас вийде дотримати рекомендації і вийти на новий рівень, то вже до жовтня відчуєте зміни як в особистому житті, так і в роботі - нові горизонти і фінансовий успіх вам забезпечені. Єдине, до чого варто бути готовими - до випробувань, які приготувала для вас доля. Здорова конкуренція буде присутня, щоб ви зуміли довести собі і Всесвіту, що заслуговуєте бути в числі лідерів.

Вас також можуть зацікавити новини: