Гороскоп на 22 вересня по картам Таро / depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 22 вересня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро віщують саме вам.

Овен

Сьогодні ви не захочете йти второваними дорогами і діяти "як заведено". Що ж, спробуйте встановити свої правила гри, пошукати інші шляхи, проявити нестандартність мислення. Ваші сумніви і невпевненість у собі потихеньку відступають, і ви знову готові підкорювати вершини.

Відео дня

Телець

Сьогодні ви дуже емоційні і можете реагувати на події, м'яко кажучи, не зовсім адекватно. Щоб уникнути непорозумінь і розбіжностей, постарайтеся все ж тримати себе в руках - далеко не у всіх ситуаціях доречний прояв почуттів.

Близнюки

Рецепт успіху на сьогодні - рішучість і витривалість. Не пасуйте перед перешкодами, не опускайте руки за найменшої невдачі, будьте готові йти до кінця. У другій половині дня чекайте новин, отримана інформація незабаром стане вам у нагоді.

Рак

День обіцяє бути легким і приємним, якщо ви самі не станете все ускладнювати. Не беріть на себе зайвих зобов'язань, не беріть близько до серця слова і вчинки оточуючих, дивіться на життя простіше і частіше посміхайтеся.

Лев

Сьогодні ви здатні впоратися з найскладнішими завданнями, тож не варто витрачати потенціал на дрібниці. Зробіть щось таке, чим згодом можна буде пишатися і навіть похвалитися (але тільки трохи).

Діва

Робочий тиждень добігає кінця, але вас захопило бажання підкорити чергову вершину. Однак не вимагайте від оточення таких самих трудових поривів - більшість людей напередодні вихідних працюють у режимі "енергозбереження".

Терези

У п'ятницю до вас можуть звернутися по допомогу, і, за можливості, варто надати цій людині сприяння. Зірки схвалюють тих, хто не тільки бере, а й здатний віддавати, і добро до вас обов'язково повернеться.

Скорпіон

Зараз не час згортати гори, нехай стоять. У всіх починаннях сьогодні намагайтеся вибирати шляхи найменшого опору і беріться тільки за ті справи, де ви впевнені в успіху. А якщо на шляху трапилася перешкода, зробіть зупинку - у вас ще є час, щоб придумати, як обійти її.

Стрілець

У п'ятницю ви будете потрібні всім! Візити, дзвінки, повідомлення, прохання стануть сипатися на вас з усіх боків, що, звісно, завадить вам виконати все задумане. Доведеться змиритися - такий уже цей день.

Козеріг

Сьогодні оточуючі жахливо дратують вас. І, на вашу думку, роблять це навмисно! Тільки не поспішайте хапатися за "караючий меч", ви просто втомилися і сприймаєте все, що відбувається, занадто емоційно. Побудьте на самоті хоча б кілька годин, і знову зможете адекватно оцінювати чужі слова і вчинки.

Водолій

Залишайтеся вірними собі і своїм прагненням, не звертайте з обраного шляху і не міняйте плани на догоду обставинам. Робіть те, що намітили, не відволікаючись на чужі проблеми - нічого такого, з чим оточуючі не змогли б упоратися без вас, сьогодні не станеться.

Риби

Сьогодні ви можете відчути сильний душевний дискомфорт, незрозумілу тривогу і навіть страх. Причин для паніки немає - ніяких жахливих або просто негативних подій цього дня не очікується. Найімовірніше, дається взнаки ваша вразливість і чутливість. Постарайтеся не залишатися в цей день на самоті, спілкуючись з людьми, ви зможете відволіктися від неприємних думок.

Вас також можуть зацікавити новини: