Карти Таро обіцяють небувалий успіх Козерогам / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень з 12 по 18 грудня сповнений сюрпризів. Однак деякі знаки Зодіаку отримають приємні подарунки, а на інших чекають шокуючі і лячні презенти від долі. Що карти Таро обіцяють вашому знаку Зодіаку - читайте нижче.

На кого чекає шок і потрясіння

Новий тиждень подарує чимало випробувань Овнам. На них чекає складний вибір, шокуючі звістки і навіть сварки. Карти Таро радять Овнам набратися сил і перенести усі тяготи з гідністю. Не менш складним тиждень буде для Терезів. Цьому знаку Зодіаку варто побоюватися спокус і не потурати своїм примхам. Водолії на цьому тижні відчують страх і будуть ошелешені тим, що найближчий друг може виявитися найлютішим ворогом.

Кому новий тиждень принесе радість і щастя

Карти Таро обіцяють небувалий успіх Козерогам. Ви будете купатися в променях слави, мрії почнуть збуватися. Раки зможуть провести час з користю і відпочити від рутини. Карти Таро радять вам задуматися про нову мету.

Відео дня

Неймовірно пощастить і Дівам. Вони зуміють домогтися уваги і похвали, а також налагодять стосунки з колегами. На Скорпіонів також чекає хороший тиждень, адже вони розкриють в собі нові таланти і зможуть реалізувати себе в незвичайній для себе сфері.

Цим знакам Зодіаку пощастить у коханні

Новий тиждень може стати для Левів доленосним. Вони зможуть зустріти свою любов або навіть отримати пропозицію руки і серця. Риби насолодяться часом зі своєю другою половинкою і позбудуться від усієї недомовленості.

Не залишаться без уваги і Тельці. На них чекає запрошення на побачення або нове знайомство, яке принесе чимало приємних сюрпризів.

Кому зі знаків Зодіаку варто присвятити тиждень турботі про себе і про своє здоров'я

Карти Таро радять зайнятися собою тільки двом знакам Зодіаку. Близнюкам варто відпочити і нарешті присвятити час собі, а не оточуючим. Ви занадто багато працюєте і не помічаєте, як починаєте вигоряти.

Стрільцям варто пройти обстеження або записатися на консультацію до лікаря. Ймовірно, ви знаєте про свої проблеми зі здоров'ям, але чомусь ігноруєте небезпеку.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найщасливіші жіночі імена.

Вас також можуть зацікавити новини: