Ракам пощастить у коханні / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень, 16 січня, розпочнеться для Стрільців з непростих рішень, які їм доведеться зробити. Козерогам пощастить куди більше, вони зловлять удачу за хвіст. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

У понеділок Овнам варто чекати хороших новин, вас порадує спілкування з новою людиною. Вона принесе у ваше життя багато радості.

Теелць

Тельцям карти Таро пророкують прихильність долі. Проведіть цей день, допомагаючи іншим.

Відео дня

Близнюки

16 січня на Близнюків чекає звільнення від усіх кайданів. Ви зможете попрощатися з тим, що не давало вам рухатися вперед.

Рак

Ракам пощастить в любові. Ви нарешті зможете знайти гармонію і компроміс. Не сперечайтеся через дрібниці, так ви зможете уникнути скандалів в майбутньому.

Лев

У понеділок на Левів чекають зміни. Не бійтеся змінити імідж, приміряти новий образ і стати зовсім іншою людиною. Однак пам'ятайте, що зміни повинні відбутися не тільки зовні, але і всередині.

Діва

Карти Таро радять Дівам зайнятися своїм здоров'ям. Не шкодуйте грошей на себе і не закривайте очі на свої потреби.

Терези

Ваги зможуть досягти успіхів на роботі. Вам вдасться виконати навіть найскладніші завдання, що точно помітить начальство.

Скорпіон

У життя Скорпіонів увірветься вир подій. Не переймайтеся, всі вони принесуть лише хороші емоції, проте карти Таро радять Вам приділити час близьким, вони давно від цього страждають.

Стрілець

16 січня на Стрільців чекають муки вибору. Вам доведеться приймати важливі рішення, від яких багато що залежить. Прислухайтеся до порад друзів, вони допоможуть впоратися зі стресом і розставити все по місцях.

Козоріг

Доля приготувала чимало подарунків для Козерогів. Вас буквально поцілує удача. Насолоджуйтесь цим моментом і не думайте про погане.

Водолій

Водолії на час перетворяться в невидимок. Вас перестануть помічати оточуючі. Однак не варто думати, що це поганий день. Ви зможете побачити те, що раніше випадало з поля зору.

Риби

У понеділок Рибам можна зважитися на авантюру. Не бійтеся своїх емоцій і робіть те, що хочеться. Проблеми обійдуть вас стороною.

Нагадаємо, раніше експерти назвали три жіночих імені, які притягують чоловіків, немов магнітом.

Вас також можуть зацікавити новини: