Містичні події увірвуться в життя Близнюків / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 серпня. Стрільці зрозуміють, що удача на їхньому боці, а Леви ризикують на собі відчути, що таке злий жарт долі. Детальніше про те, що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - розповість гороскоп на неділю.

Овен

Тарологи радять Овнам не ризикувати своїм здоров'ям. Відмовтеся від усіх пригод, у яких ви можете постраждати. Проявіть максимальну пильність, це дуже важливо.

Телець

У неділю Тельці здійснять вчинок, яким будуть дуже пишається. Ви зумієте проявити себе з кращого боку, що підніме вашу самооцінку. Однак не поспішайте задирати носа, постарайтеся не дратувати людей своїми хвастощами.

Відео дня

Близнюки

Містичні події увірвуться в життя Близнюків. Вам доведеться на собі відчути злий рок, який ви навряд чи зумієте передбачити. Не намагайтеся "підстелити соломку", падіння відбудеться там, де ви будете зовсім до цього не готові.

Рак

Карти Таро радять Ракам не боятися змін. Не стримуйте себе в польоті думки, так ви зумієте згенерувати чудову ідею. Однак для її реалізації знадобиться чимало сил.

Лев

Тарологи вважають, що Леви можуть зіткнутися зі злим жартом долі. Часом всі плани можуть зруйнуватися в один момент, але ви нічого не зможете змінити. Змиріться і спробуйте зрозуміти, чому це сталося саме з вами.

Діва

У неділю Діви зуміють розправитися з важким завданням. Однак до вечора ви можете впасти від втоми. Не плануйте вечірки і зустрічі з друзями, вам захочеться відпочинку в тиші.

Терези

13 серпня Терезам пощастить у фінансовому плані. Удача вам посміхнеться, проте не поспішайте витрачати усі шалені гроші. Задумайтеся про майбутнє і постарайтеся розпоряджатися своїми доходами правильно.

Скорпіон

Скорпіонам можна розслабитися, рушайте на відпочинок. Не шкодуйте грошей на подорож, приємні емоції і незабутні спогади куди важливіше за купюри у вашому гаманці. Запросіть з собою друзів, так вам точно буде веселіше.

Стрілець

На Стрільців чекає звичайне диво. Здійсниться ваша найзаповітніша мрія, це буде несподівано і дуже приємно. Насолоджуйтесь моментами щастя і не думайте про погане.

Козоріг

Козерогам карти Таро обіцяють несподівані новини. Ви можете випадково дізнатися те, що усі від вас намагалися приховувати. Розпорядіться цією інформацією правильно.

Водолій

У неділю Водоліям знадобиться підтримка друзів. Не бійтеся просити про допомогу, проте не намагайтеся лукавити. Визнайте помилки і будьте готові до критики.

Риби

Тарологи обіцяють Рибам неприємні витрати. Ви зрозумієте, що іноді заощадження доводиться витрачати, і це трапляється несподівано. Однак не шкодуйте грошей, усі втрати доля компенсує сповна.

Вас також можуть зацікавити новини: