Таро-гороскоп для Рака на серпень / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН зробив прогноз на серпень для знаку Зодіака Рак. Яким цей місяць буде для вас - читайте далі.

Кохання. Обов'язково використовуйте свій високий творчий потенціал у першій декаді. На вас очікує бурхливе особисте життя. Не шкодуйте часу на себе і здійснення своїх бажань. Довіряйте новим знайомствам, але відразу припиняйте спілкування з тими, хто прагне посіяти у вас невпевненість у собі. З 10 по 15 серпня велика ймовірність розбіжностей із коханою людиною. Якщо кожен із вас буде готовий до компромісу, вашому союзу ніщо не загрожує. Не поспішайте обговорювати весільні перспективи.

Сім'я. Період сприятливий для переїзду, прийому великої кількості гостей, встановлення контактів із сусідами, близькими родичами. Молодше покоління може проявляти особливу впертість. Якщо переспрямувати енергію дитини у творче русло, на досягнення цікавої для неї мети, вона доб'ється успіху. У ці ж дні в чоловіка виникнуть форс-мажорні обставини, з якими він впорається з мінімальними втратами.

Відео дня

Здоров'я. У цей зодіакальний місяць ваш організм пройде випробування на міцність, а ви - на вміння дисципліновано дотримуватися інструкцій лікарів. Велика ймовірність травматизму. Займіться профілактикою або лікуванням хронічних захворювань, дотримуйтеся дієти, режиму дня. Максимально знизьте навантаження, вам просто необхідний якісний відпочинок.

Робота і гроші. Слід переосмислити процес формування бюджету. Дисгармонія між Юпітером і Ураном вимагатиме уважного ставлення до службових обов'язків. Поміркуйте витрати на розваги та подарунки. Із середини серпня настане сприятливіший період для покупок і торгівлі. Будьте пильними під час спілкування з начальством і співробітниками.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку зіграють весілля вже в 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: