Карти Таро обіцяють Близнюкам прилив сил і енергії / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 28 травня, Тельці отримають шанс на порятунок від усіх проблем. А ось Рибам варто бути обережніше, можлива ситуація, яка сильно їх злякає. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам варто стежити за часом і своїми речами. У цей день ви можете запізнюватися і втрачати щось дуже цінне. Будьте уважнішими, не дозволяйте випадковостям все зіпсувати.

Телець

28 травня Тельці дуже зрадіють, вони отримають заповітний рятувальний круг. Хтось вирішить подати вам руку допомоги, підтримка і турбота залікують ваші рани. Будьте вдячні за все, що для вас роблять.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам прилив сил і енергії. Постарайтеся направити свої можливості в правильне русло, не варто витрачати час на дрібниці. Працюйте над своїм успіхом, все вийде.

Рак

Раки отримають несподівану новину, дзвінок від людини з минулого може вас сильно здивувати. Не варто піддаватися емоціям, нову інформацію потрібно тверезо оцінити. Можливо, вам варто порадитися з кимось із друзів.

Лев

Левам варто відмовитися від шкідливих звичок. Займіться своїм здоров'ям і не ризикуйте заради хвилинного задоволення. У цей день вам потрібно подумати про щось серйозне і важливе.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам неприємності. Ви можете посваритися з близьким другом через банальне непорозуміння. Навчіться слухати людей і намагайтеся піти на компроміс.

Терези

У цей день Терезам варто відпустити ситуацію. Не намагайтеся щось змінювати, події будуть розвиватися незалежно від того, як ви до них ставитеся. Спостерігайте і робіть висновки.

Скорпіон

У житті Скорпіонів назрів переломний момент. Ви можете все змінити, однак тільки якщо на всі 100% готові до цього. Обміркуйте все кілька разів, а якщо зважилися - дійте.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям відпочинок і довгоочікувану радість. Ви можете провести день у колі друзів і близьких, не думаючи про все інше. Не забувайте і родичів, вони теж чекають на вашу увагу.

Козоріг

28 травня Козерогам варто задуматися, чи подобається їм їхня робота. Можливо, ви гідні куди більшого, але чомусь "зариваєте" свій талант. Не слухайте свої комплекси і страхи, ви дійсно можете розкрити себе в чомусь новому.

Водолій

У цей день Водоліям можна розслабитися. Всі проблеми будуть вирішуватися самі собою, ваша участь не знадобиться. Насолоджуйтесь раптовою удачею і не думайте про те, що буде завтра.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам непростий день. Ви можете сильно злякатися, що негативно позначиться на вашому настрої. Однак якщо ви зумієте не піддатися паніці, то ви зможете зрозуміти, що все не так погано.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що новий тиждень принесе жахливі потрясіння двом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: