Непростий період обіцяють астрологи Терезам / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень (з 28 травня по 4 червня). Виявилося, представникам двох знаків Зодіаку варто готуватися до гіршого. Новий тиждень може принести їм жахливі потрясіння. Кому чекати на неприємності - читайте нижче.

Терези

Непростий період обіцяють астрологи Терезам. Представники цього знака можуть сильно пошкодувати про те, що вони зробили в минулому. Доля вирішила провчити Терезів, їм доведеться зіткнутися з серйозними неприємностями.

Новий тиждень принесе Терезам втрати і сварки. Можливо, ви можете втратити роботу та дохід. Начальство може вказати вам на двері, якщо знайде помилки і побачить, що ви перестали бути відповідальними. Постарайтеся не гнівити керівництво, будьте серйозними і концентруйтеся на найважливішому.

Відео дня

Риби

Новий тиждень може позбавити Риб надій на щасливе життя. Ви можете втратити друзів і навіть свою другу половинку. Люди відвернуться від вас не просто так. Вашу репутацію спробують очорнити вороги.

Постарайтеся не ризикувати, не робіть того, що може погано відбитися на вашому іміджі. Також астрологи радять Рибам не піддаватися спокусам, які їх оточують. Не варто думати, що ваші "пустощі" залишаються непоміченими.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що новий тиждень буде доленосним тільки для трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: