Гороскоп для Терезів на березень 2023 / depositphotos.com

Гороскоп на березень 2023 обіцяє Терезам новий сприятливий період. При чому він почнеться у всіх сферах - вдома, на роботі й в стосунках. Незважаючи на всі труднощі, які приготував вам цей рік, ви успішно з усім впораєтеся, а ще отримаєте нові знання та цінні життєві уроки. Головне - не боятися виходити із зони комфорту і не забувати відпочивати.

Гороскоп кар'єри на березень 2023

Березень 2023 буде дуже плідним для Терезів у роботі. Звичайно, якщо ви відповідально підійдете до своїх обов'язків. У вас буде стабільний дохід і навіть з'явиться можливість, як то кажуть, "пробити стелю" і поліпшити своє матеріальне становище. Для цього зірки радять вам постійно вдосконалюватися і вкладатися в саморозвиток - всі свої вміння ви зможете успішно монетизувати. Але навіть якщо бажаний дохід не буде досягнутий, вас помітять: можливо, буде підвищення по роботі або пропозиція від великого роботодавця. У кінці місяця будьте обережні у фінансових питаннях і намагайтеся раціонально розподіляти свої витрати. 

Гороскоп кохання на березень 2023

Сімейним Терезам у березні 2023 зірки не обіцяють серйозних змін в особистому житті. Але ось любовний гороскоп Терезів холостих буде неоднозначним. Є велика ймовірність, що ви зустрінете свою другу половинку. Але для цього вам потрібно буде влитися в суспільство: частіше знайомитися, влаштовувати зустрічі з друзями і ходити на побачення - так ви підвищите свої шанси. З іншого боку, це може вивести вас із зони комфорту, ви можете відчути себе дещо хвилююче і невпевнено. Не варто переживати і квапити події: потрібне оточення і потрібна вам людина обов'язково зустрінуться на життєвому шляху у найкращий для цього час.

Відео дня

Гороскоп здоров'я на березень 2023

У березні 2023 Терезам слід взятися за своє здоров'я. Ваша енергія буде на межі й потрібно буде поповнити її запаси. Чудовйи спосіб зробити це - зайнятися східними практиками. Йога, гімнастика цигун, дихальні вправи підуть на благо. У другій половині місяця можете додати до них пробіжки або ж відправитися в невелику подорож. Важливо в цей час також зберігати баланс між роботою і відпочинком: слід правильно розподіляти час і не забувати відпочивати. Такий раціональний підхід допоможе провести місяць без шкоди здоров'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: