Знайти подарунок, що відповідає смакам Тільця, може бути складно / фото ua.depositphotos.com

Астрологи Ліза Стардаст, Еліс Сміт і Ракель Родрігес розповіли, що найкраще подарувати представникам кожного знака Зодіаку, щоб вони залишилися задоволеними, пише bestlifeonline.com.

Овен - звукова машина

Овни відомі безмежною кількістю енергії та енергійним настроєм. І краще подарувати їм що-небудь заспокійливе. Як зазначила астрологиня Стардаст, оскільки Овни дуже енергійні та пристрасні, звукова машина, що допоможе їм заснути та розслабитися, стане чудовим подарунком. Зрештою, хороший сон - це саме те, що їм потрібно.

Тілець - м'яка ковдра

Тільці відомі своєю любов'ю до комфорту і красивих речей, тому знайти подарунок, що відповідає їхнім смакам, може бути складно. Але м'яка ковдра ідеально підійде, каже астролог.

Відео дня

Близнюки - підписка на онлайн-навчання

Близнюки постійно придумують, як вони можуть навчитися чогось нового. Їхній розум рухається зі швидкістю милі за хвилину, і онлайн-курс навчання - ідеальний подарунок для них, зазначила астрологиня Еліс Сміт.

Рак - фотоальбом

Рак, який любить сім'ю, живе спогадами і цінує емоційні зв'язки. Ось чому астролог Ракель Родрігес радить як подарунок для представників цього знака розглянути саморобний фотоальбом. Цей подарунок відобразить розуміння сентиментальної натури Рака і надасть їм відчутну можливість знову пережити заповітні спогади, зазначила вона.

Лев - ароматичні свічки

Леви - видатні екстраверти Зодіаку, а це означає, що їм потрібно багато часу на самоті, щоб відпочити і відновити сили. Саме тому ароматичні свічки особливо ручної роботи будуть для них ідеальним подарунком, зазначила астрологиня Стардаст.

Діва - оздоровчий відпочинок

Діви дуже дбають про своє здоров'я, тому можливість оздоровитися і відпочити буде для них чудовим подарунком, кажуть астрологи.

Терези - набір келихів

Як естет Зодіаку, Терези цінують все функціональне і красиве. І зовсім не дивно, що вони люблять приймати гостей, тому астролог Сміт рекомендує в подарунок прекрасний набір келихів. Вони можуть використовувати ці келихи, щоб поекспериментувати з веселими коктейлями для своїх гостей або виставити їх напоказ разом з іншим екстравагантним декором.

Скорпіон - плівкова камера

Скорпіони мають репутацію замкнутих людей, яких важко читати, але не дозволяйте їхній суворій зовнішності обдурити вас. Ці милі й чутливі водні знаки володіють одними з найбільших сердець. І подарована плівкова камера буде вельми доречною для них.

Стрілець - місячна підписка на каву

Відомі своєю любов'ю до подорожей Стрільці оцінять подарунок, що нагадує їм про це. Тому підписка на їхню улюблену каву на місяць чудово підійде. До того ж Стрільці - працьовиті люди, і кофеїн їм просто необхідний, стверджують астрологи. А якщо ви хочете додати трохи блиску, спробуйте ще вибрати для них унікальний кухоль, який поєднуватиметься з їхньою неповторною індивідуальністю.

Козеріг - ювелірні вироби

Коли справа доходить до ідеального подарунка для Козерога, доведеться витратити трохи більше грошей, оскільки ці працьовиті знаки вважають, що заслуговують на найкраще. Хоча Козероги цінують почуття, для них важливі матеріальні цінності, тому важливо вибрати щось, що витримає випробування часом, зазначила астролог Сміт. Витончені прикраси або годинник завжди вітаються.

Водолій - квіти та шоколад

Цей знак любить перейматися духом свята. І якщо ви захочете вразити Водолія приємним для нього подарунком, виберіть коробку шоколадних цукерок і квіти. Вони зазвичай віддають перевагу орхідеям і гладіолусам.

Риби - урок малювання

Риби, без сумніву, творчі люди Зодіаку, тому вони оцінять такий подарунок, як приватний урок живопису з місцевим художником або сеанс гончарної справи у відомій студії. Можливість зануритися у творчість і самовираження глибоко резонує з їхньою натурою, пояснила астролог.

Вас також можуть зацікавити новини: