Кому не пощастить у травні / фото lokalkompass.de

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в травні можуть стати жертвами обману, що негативно позначиться на їхньому емоційному стані. Вони будуть засмучені і навіть можуть впасти в депресію.

Близнюки

Близнюки можуть дізнатися про зраду своєї другої половинки, що сильно "вдарить" по ним. Для них це буде дуже несподівано, тому вони навіть відразу не зрозуміють, як на це реагувати. Представники цього зодіакального сузір'я будуть кидатися з боку в бік, думати, як їм вчинити. Однак якщо ви дуже любите свого партнера, вам варто все ж з'ясувати причину його вчинку і спробувати пробачити. Але навряд чи вам вдасться забути про це і знову почати довіряти.

Рак

А ось Раки можуть бути зраджені своїм близьким оточенням. Зірки говорять про те, що вас може "кинути" ваш друг. Можливо, ви занадто довіряєте тій людині, яка цього не заслуговує. Вам варто переглянути своє ставлення до деяких людей, щоб дуже боляче не обпектися. В іншому випадку ви можете серйозно постраждати і навіть розірвати відносини зі своїм оточенням. Будьте дуже уважні і з новими людьми, що з'являються у вашому житті.

Відео дня

Скорпіон

Скорпіони можуть стати жертвою обману на роботі. Є ймовірність, що ваш начальник не виплатить вам ту суму, про яку ви раніше домовлялися. Це негативно позначиться на вашому фінансовому становищі і на вашій довірі до людей. Ви з побоюванням будете ставитися до чужих. Крім того, в травні ви можете змінити роботу. Також вам варто бути уважними з покупками. Вас можуть обдурити в магазині.

Нагадаємо, тільки три знаки Зодіаку приречені на успіх.

Вас також можуть зацікавити новини: