Кожен новий тиждень - це новий виклик, а іноді і нові проблеми / bucurestifm.ro

Кожен новий тиждень - це новий виклик, а іноді і нові проблеми. Астролог повідає вам про те, як з усім цим впоратися, як перемогти нудьгу і налаштуватися на потрібний лад, а також назве знаки Зодіаку, яким слід бути особливо обережними.

Про це пише slovofraza.

Рак

Читайте такожАстрологи назвали найхитріший знак ЗодіакуНайнебезпечніший день тижня — понеділок. Астролог радить на початку тижня проявляти більше обережності. 22 числа варто побоюватися негативних і токсичних людей. Потрібно буде захищати себе від негативної енергії. Сімейним представникам цього Знаку краще не сваритися на близьких, беручи на відповідальність за негаразди і проблеми. На початку тижня також можлива зустріч з дилемами. Не виключено, що доведеться робити якийсь дуже важливий вибір. Важливість цього тижня у тому, що всі справи і вчинки, всі рішення і думки будуть впливати на майбутнє. Усім, хто знаходиться в пошуках другої половинки, астролог радить проявити більше ентузіазму, сміливості.

Відео дня

Лев

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, на яких в липні чекають приємні зміниПочаток тижня буде досить тривожним. Особливо варто виділити в цьому плані 23 число — найбільш несприятливий день. Взагалі, тиждень прекрасно підходить для духовних пошуків і подібного роду практик. 24 числа ситуація зміниться, а неділю стане самим сприятливим днем. Весь тиждень в цілому не кращим чином підходить для складної і монотонної роботи. Якщо не звертати увагу на домашні проблеми, можна спровокувати скандал. Не варто контролювати другу половинку або дітей — потрібно дати їм більше свободи, проявити розуміння і подарувати їм ласку, тепло.

Водолій

Водолій — досить агресивний Знак Зодіаку. На цьому тижні, а особливо 24 числа, варто бути обережнішим з проявом негативних почуттів та емоцій. Вони можуть спровокувати багато проблем. У середині тижня з'явиться відчуття того, що це життя стала походити на існування під замком. Насправді ж, це зовсім не так. Потрібно просто набратися терпіння. Павло Глоба радить не фокусуватися на роботі і бізнесі. Зараз подібні сфери другорядні. Набагато важливіше допомагати близьким з рішенням негараздів. Не потрібно шукати у всіх вчинках близьких людей якісь каверзи. Це призведе до серйозних зривів та розладів. Відволіктися від негативних думок вдасться лише на вихідних — коли зірки будуть більш творчими.