Кому пощастить до кінця 2020 року / фото lokalkompass.de

У непростому 2020 році, коли оголюються кризи та проблеми, які дрімали раніше, трьом знакам Зодіаку до кінця року вдасться похвалитися подіями, які увійдуть в їхнє життя завдяки везінню.

Про це йдеться у прогнозі астрологів до кінця 2020 року, пише "Страна".

Читайте такожЖиття чотирьох знаків Зодіаку незабаром кардинально зміниться - прогноз астролога

Відео дня

Овен

Енергійних Овнів у цьому році побалує везіння. Воно підкрадеться раптово й виручить, коли нічого не віщувало. Це може бути якийсь поворот у навчанні, підвищення на роботі, запрошення в цікавий проект. Удача може проявити себе й у сфері особистих стосунків. Її притягне в ту сферу, про яку ви найчастіше думаєте і якій віддаєте більшу частину часу.

Терези

Хоч початок року не приніс Терезам нічого видатного, проте до кінця року може здійснитися те, про що вони так давно думали й мріяли. Радість від цього перекриє всі хвилювання і тривогу, які не давали спокійно жити раніше.

Водолій

У Водоліїв видався непростий рік. Але вони отримали шанс змінити щось, що давно йшло не так, але вони собі в цьому не зізнавалися. До тих Водоліїв, які вирішили ступити на цей шлях й чесно подивитися проблем в очі, буде прихильною доля. Буде нелегко, але щойно Водолії своїми зусиллями та діями запустять колесо змін, подальші події почнуть складатися ніби самі собою, і їх винесе на новий виток.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким липень 2020 року приготував небезпечні спокуси.