Що принесе Венера в Близнюках / фото pixabay.com

Астролог Лілія Вікулова склала прогноз для різних знаків Зодіаку на період до 17 липня і визначила, як Венера в Близнюках вплине на їхнє життя.

За її словами, Венера допоможе в коханні і питаннях краси знаку Зодіаку Близнюки. У цей період вони будуть особливо привабливі.

На Терезів чекає удача далеко від дому і рідних місць. Можливо, знайомство з іноземцем. Тобто, є шанс, що представники цього зодіакального сузір'я можуть зустріти свою долю.

Відео дня

А ось Водоліям, за словами Вікулової, потрібно добряче відпочити і присвятити час коханню. При цьому Сатурн буде нагадувати їм про обов'язки. 

Стрільцям відкривається успішний час знайомств, примирення, встановлення хороших дружніх відносин. 

Дівам Венера обіцяє прихильність начальства, удачу в роботі, підвищення.

"Посилити в собі якості легкої, безтурботної Венери, притягнути вдалі знайомства і розвинути товариськість (для кого це проблема) можна за допомогою аромату легких цитрусових і носіння бірюзи. Венера в Близнюках - це краса рук. Піклуйтеся про них з насолодою. З 7 по 16 липня - прекрасний час для укладення шлюбу, початку спільного життя, підписання договору або робочого контракту", - написала астролог у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали топ-5 найвідданіших знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: