Новий тиждень подарує Близнюкам можливість поліпшити своє фінансове становище / ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень (з 4 по 10 вересня). Терезам не варто вірити людям на слово, а Діви будуть на сьомому небі від щастя. Що карти Таро обіцяють саме вам - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Початок тижня буде непростим для Овнів. Однак до середи ви зрозумієте, що складності закінчаться. Не хвилюйтеся через дрібниці і не приймайте все близько до серця.

Телець

Тарологи радять Тельцям проявити себе по максимуму. Почніть дійсно нове життя вже з цього понеділка. Не чекайте на диво, ви - коваль власного щастя.

Відео дня

Близнюки

Новий тиждень подарує Близнюкам можливість поліпшити своє фінансове становище. Однак якщо ви сильно розслабитеся, святкуючи свій успіх, до вихідних ви залишитеся біля розбитого корита. Пам'ятайте про завтрашній день.

Рак

На початку тижня Раки будуть веселитися, а до вихідних можуть почати маятися від нудьги. Настав час ставити нові цілі і домагатися висот. Працюйте над своїм успіхом і не сидіть, склавши руки.

Лев

Тарологи обіцяють Левам насичений тиждень. Можливо, ви прокотитеся на емоційних гойдалках і не зумієте знайти баланс. Займайтеся йогою, слухайте спокійну музику і займіться пошуком свого особистого джерела умиротворення.

Діва

Діви будуть радіти і насолоджуватися кожним днем. На вас чекає неземне щастя, свій успіх вам варто розділити з близькими людьми. Також не забудьте приділити час своїй другій половинці.

Терези

Тарологи радять Терезам прислухатися до своєї інтуїції. Хтось задумав проти вас щось дуже погане. Не ведіться на обман і не втрачайте пильність, так ви зумієте уникнути небезпеки.

Скорпіон

Новий тиждень стане потужним поштовхом для Скорпіонів. Можливо, ви зрозумієте, що готові до глобальних змін. Крім цього, на вас чекають дуже радісні події, пов'язані з вашою другою половинкою.

Стрілець

До середи Стрільці можуть зрозуміти, що їх втомив колишній ритм життя. Якщо ви готові прискорювати темп і прагнути до нових висот - починайте! Якщо ж ви втомилися від перегонів, то знайдіть в собі сміливість і чесно у цьому зізнайтеся.

Козоріг

Тарологи радять Козерогам присвятити цей тиждень своїм відносинам. Якщо у вас ще немає другої половинки - саме час відкрити серце і відправитися на побачення наосліп. Крім цього, з цікавою людиною вас можуть познайомити друзі.

Водолій

Будні стануть для Водоліїв в'язкою рутиною, проте до вихідних все зміниться. Набирайтеся сил, адже в суботу на вас чекають неймовірні пригоди. Обов'язково беріть з собою друзів і розділіть ці емоції з ними.

Риби

Тарологи вважають, що Рибам не варто чекати на доленосні звершення. Можливо, вирішиться якась проблема, проте вам не варто намагатися згортати гори. Пливіть за течією і не думайте про погане.

Вас також можуть зацікавити новини: