Раки почують приємні слова / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 вересня. У суботу Терези отримають шанс на мільйон, а Тельці зіткнуться зі зрадою. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекає перевірка спокусами. Тримайте себе в руках і не переходьте межі дозволеного. Якщо ж ви вирішите порушити правила, проблеми не змусять себе довго чекати.

Телець

Тарологи обіцяють Тельцям неприємності. На вас чекає зрада з боку друга або другої половинки. Але не посипайте голову попелом, вашої провини в цьому немає.

Відео дня

Близнюки

У суботу Близнюкам варто оцінити результати своєї праці. Якщо вам здасться, що ви досягли не всього, до чого прагнули, настав час наважитися на зміни. Почніть боротися за щастя і місце під сонцем.

Рак

Раки почують приємні слова. Хтось вирішить вас порадувати і здивувати. Відповідайте добром на те, що для вас роблять оточуючі.

Лев

Карти Таро радять Левам тримати себе в руках. Залиште емоції при собі, інакше ризикуєте серйозно постраждати. Не варто говорити все, що ви думаєте.

Діва

9 вересня Діви зрозуміють, що їх оберігає щось згори. Всі ваші проблеми вирішаться по клацанню пальця. Не забудьте подякувати Всесвіту.

Терези

Терези отримають шанс на мільйон. Рідкісна можливість змінити життя може зникнути так само швидко, як і з'явитися. Постарайтеся її не упустити.

Скорпіон

Тарологи радять Скорпіонам почати простіше ставитися до критики. Не приймайте близько до серця все, що вам говорять. Часом люди занадто грубі.

Стрілець

Стрільцям доведеться ухвалити непросте рішення. Оцініть свої шанси на перемогу. Якщо ви усвідомлюєте, що пропустили щось важливе, зробіть крок назад і надолужуйте згаяне.

Козоріг

Козерогам варто відправитися на прогулянку і провітритися. Забудьте про справи і неприємності. Не думайте про негатив, так ви лише притягує його в своє життя.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям радісні новини. Ви отримаєте щедрий подарунок від долі. Відсвяткуйте це в колі своєї родини.

Риби

Рибам варто уважно поставитися до своїх емоцій. Не закривайтеся в собі і починайте давати волю почуттям. Часом варто випускати пар.

Вас також можуть зацікавити новини: