У середу Раки дізнаються щось дуже важливе / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 серпня. На Терезів чекає тотальний розгром, удача від них відвернеться. А Діви зможуть злетіти дуже високо. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - розповість гороскоп на середу.

Овен

9 серпня Овнам доведеться попітніти. На вас можуть "звалитися" неприємні клопоти, наберіться терпіння. Зробіть усе, що потрібно, втекти від проблем не вийде.

Телець

Тельцям, як вважають тарологи, можна замислитися про те, чи збуваються їхні мрії. Можливо, ви робите щось не так, а тому незадоволені своїм життям. Настав час знайти причину своїх невдач.

Відео дня

Близнюки

У житті Близнюків назріває велика проблема. Озирніться і подумайте, кого ви могли підпустити занадто близько. Поруч зачаївся ворог, якого ви вважаєте своїм другом.

Рак

У середу Раки дізнаються щось дуже важливе. Ви випадково розкриєте чужий секрет і опинитеся перед непростим вибором. Карти Таро радять зберегти цю таємницю, не поспішайте ділитися нею з усіма.

Лев

Тарологи обіцяють Левам приємний сюрприз. Хтось вирішить вас порадувати, приймайте подарунки з вдячністю. Якщо є можливість, постарайтеся відповісти тим же.

Діва

Цей день принесе Дівам політ до зірок. Ви зумієте домогтися небувалих успіхів. Однак постарайтеся не надто голосно цьому радіти, тому що завжди знайдуться ті, хто вам позаздрить.

Терези

Тарологи обіцяють Терезам тотальний розгром, неприємностей може бути чимало. Вони назрівали вже давно, але ви чомусь їх ігнорували. Настав час збирати каміння.

Скорпіон

9 серпня Скорпіонам вдасться заробити трохи грошей. Це буде приємним бонусом до вашого основного доходу. Його ви можете витратити на розваги.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям забути про свої страхи. Ви давно не наважувалися на щось дуже сміливе, але тепер іншого виходу просто немає. А тому не намагайтеся шукати собі виправдання.

Козоріг

Цей день стане для Козерогів доленосним. Ви можете зустріти людину, яка, як вам здавалося, назавжди залишилася в минулому. Поговоріть з нею, це все змінить.

Водолій

Водолії зуміють відпочити і розслабитися. Шукайте баланс, вам терміново потрібно гармонізувати своє життя. Якщо не знаєте, з чого почати, поговоріть по душам з друзями.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам скандали і суперечки. Ви ризикуєте наговорити багато зайвого. У пориві гніву можна наробити чимало помилок чимало помилок, пам'ятайте про це.

Вас також можуть зацікавити новини: