Влад Росс розповів, чи відповість НАТО Росії / US Army

Астролог Влад Росс розповів, чи відповість НАТО на потрапляння російських ракет на територію Польщі. Згідно зі статтею 5 НАТО, у випадку, якщо будь-яка з держав-членів Альянсу стає жертвою збройного нападу, всі інші без винятку члени Альянсу вважатимуть цей акт насильства збройним нападом на них усіх і вживатимуть усіх заходів, які вважатимуть за доцільне, щоб допомогти члену Альянсу, який зазнав нападу.

Однак, як каже Влад Росс, відповіді Росії від НАТО не буде. А все тому, що президент США Джо Байден і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг бояться.

"Путін дав наказ "розхитувати" НАТО. Але ні Байден, ні Столтенберг не збираються починати цю війну. Зараз Марс знаходиться в ретроградному положенні, а значить, шанси початися третій світовій війні мізерні. Всі небезпечні ситуації можуть бути згладжені", - сказав Влад Росс в коментарі УНІАН.

Відео дня

Падіння ракет у Польщі

15 жовтня в польському селі Переводів впали дві ракети російського виробництва. В результаті інциденту загинули люди. Зазначається, що це сталося під час масованого обстрілу Росією території України. 

Байден відреагував на цю подію, заявивши, що траєкторія польоту ракети свідчить про те, що вона навряд чи була випущена з Росії.

А ось Столтенберг падіння ракет в Польщі і зовсім не вважає атакою.

Вас також можуть зацікавити новини: