4 вересня Близнюкам не пощастить на роботі / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 вересня. Водолії почують гарні новини, а Овни ризикують отримати стусан від долі. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

У понеділок Овнам доведеться засвоїти життєвий урок. Доля вирішила дати вам стусана, адже ви занадто часто грали з вогнем. Зробіть висновки і не зациклюйтеся на своїх невдачах.

Телець

Тарологи обіцяють Тельцям розгадані таємниці. Ви розкриєте секрет, який прояснить багато. Постарайтеся правильно вчинити і не нарубати дров.

Відео дня

Близнюки

4 вересня Близнюкам не пощастить на роботі. У вас можуть виникнути конфлікти з начальством. Це відіб'ється не тільки на вашому настрої, але і на розмірі вашої зарплати.

Рак

Раки насолодяться результатами своїх старань. Якщо ви усе робили правильно - чекайте на подарунки від долі. Якщо ж ви когось образили - доведеться вибачатися.

Лев

Тарологи обіцяють Левам радісні події. Ви дізнаєтеся, що багато проблем залишаться позаду. Однак не забувайте про справи та обов'язки.

Діва

У понеділок Дівам варто допомогти тим, хто про це попросить. Не шкодуйте сил і часу на підтримку. Ті, кому ви надасте послугу, обов'язково віддячать, коли про допомогу доведеться просити вже вам.

Терези

Тарологи радять Терезам почати піклуватися про своє здоров'я. Не піддавайтеся спокусам і відмовтеся від шкідливих звичок. Подумайте про те, що вас чекає завтра.

Скорпіон

4 вересня Скорпіони можуть розплакатися від безсилля. В один момент все почне валитися з рук. Не намагайтеся щось змінити, змиріться з цим.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям неприємне розчарування. Ви можете зрозуміти, що даремно витрачали час на деякі справи. У будь-якому випадку, ви отримали досвід, будьте вдячні і за це.

Козоріг

4 вересня Козероги відправляться на романтичне побачення. Якщо ж до вечора ви так і не отримаєте запрошення, приготуйте вечерю і порадуйте самі себе. Іноді у самоті є свої плюси.

Водолій

Водоліям варто готуватися до того, що вони почують дуже гарні новини. Не соромтеся радіти, у вашому житті дійсно починається смуга везіння. Забудьте про все погане.

Риби

Тарологи радять Рибам зануритися в свої думки. Обміркуйте свої вчинки, помрійте про майбутнє. Можливо, ви збилися зі шляху, але точно зможете знайти правильну доріжку.

Вас також можуть зацікавити новини: