Астролог дав новий прогноз для України / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Олексій Кириченко склав прогноз для України на найближчий час і з'ясував, що ситуація буде непростою, проте зовсім скоро ми почнемо бити ворога.

За його словами, вже 1 грудня можлива ескалація війни в районі моря або річки, а 2 грудня можна буде помітити якісь нові починання.

"Вже з п'ятниці почнуться нові процеси на війні. На початку тижня місяць буде перебувати у Водолії. Цей знак Зодіаку дружній. Це означає, що разом добре битимемо ворога", - сказав астролог на своєму YouTube-каналі.

Відео дня

Однак експерт попереджає, що найсерйозніша небезпека нависне над Україною 8 грудня. Кириченко зазначив і те, що у грудні 2022 року може бути прорив у районі Запорізької області.

"Швидше за все тяжкість у війні пов'язана з територіями, які ближче до моря. Найважчі дні будуть до 8 грудня, це повний місяць на Марсі, а Марс - планета війни", - сказав астролог.

Нагадаємо, астролог Яна Езотеричка зробила розклад на картах Таро і визначила, що чекає на Україну в грудні 2022. За її словами, російська армія почне відходити з наших територій, проте залякування поки не припиняться.

Вас також можуть зацікавити новини: