Кого доля випробує на міцність у вересні / slavdelo.dn.ua

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, яких у вересні доля випробує на міцність. Що на них чекає і як з цим впоратися - читайте в матеріалі.

Водолій

Експерти стверджують, що Водолії останнім часом занадто безтурботно ставилися до життя, при цьому отримуючи від нього все найкраще. Настав і їхній час поборотися за місце під сонцем. В їхньому оточенні можуть з'явитися недоброзичливці, які так і будуть намагатися вставити їм палиці в колеса. Щоб уникнути масштабних конфліктів, Водоліям варто старанно робити свою справу і менше розмовляти. Не вступайте в дискусії, не з'ясовуйте стосунки, не робіть щось на зло. Тільки так у вас вийде обійти гострі кути і вийти з ситуації переможцем.

Близнюки

Удача відвернеться і від Близнюків. Ви можете потрапити в любовний трикутник, наслідки якого можуть дуже трагічними для когось одного, якщо не для всіх. Тому перш ніж кидатися у вир з головою, вам варто зважити всі "за" і "проти". Припиніть ставитися до людей як до іграшок і тупотіти ніжкою, якщо чогось дуже хочеться. Пам'ятайте, що такою своєю поведінкою ви можете зламати комусь життя. Не забувайте і про бумеранг, який обов'язково до вас повернеться, і вже найближчим часом.

Відео дня

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три найагресивніших знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: