Найагресивніші знаки Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не стануть мовчати, якщо їм не сподобається ваше ставлення до них. Доводити їх до білого коліна не варто, тому що ви ризикуєте поставити під загрозу і свою психіку, і, навіть, здоров'я.

Рак

Раки - це природжені сім'янини, які готові на будь-які жертви заради своїх близьких. Вони дуже добрі по відношенню до своїх рідних, але і їх можна довести до ручки. Їх виводить з себе невдячність. Так-так, Раки завжди чекають на похвалу за свої жертовність, добродушність і лояльність. Якщо вони цього не отримують, то починають дуже злитися. Ситуація може посилитися до грандіозного скандалу і навіть розставання.

Терези

Терези ніколи не піднімуть руку на близьку людину, але можуть поставити на місце словом, і дуже різким. Вони не стануть мовчати, якщо їх щось не влаштовує. Вони можуть бути жорсткими, грубими і неврівноваженими. Краще з ними не грати в мовчанку і не викликати у них ревнощі. А то ви ризикуєте вислухати все, що вони про вас думають, і в не дуже приємному тоні.

Відео дня

Стрілець

У вогняних Стрільців дуже вибуховий характер. Вони не збирають в собі образи, вважаючи за краще діяти відразу. Ось саме Стрільці можуть вдарити свого кривдника. Якщо ви зачепите їхні почуття, то по квартирі буде літати все - посуд, речі, ви і ваша самооцінка.

Нагадаємо, життя трьох знаків Зодіаку круто зміниться вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: