Породи собак за знаком Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Кожен знак Зодіаку наробить людину певним характером та особистими рисами. Від нашого темпераменту залежать і переваги у вихованцях. Хтось потребує ласкавого і слухняного чотирилапого друга, а комусь до душі бійцівські собаки.

Езотерики назвали найкращі комбінації знака Зодіаку та порід собак. Звичайно, якщо ваша собака відсутня в списку астрологів – не потрібно від неї відмовлятися. Але якщо ви плануєте завести улюбленця – перевірте вашу сумісність по гороскопу.

Овен

Овни – активні, вперті і напористі люди, схильні до необдуманих вчинків. Їм підійдуть собаки зі схожим рухливим і енергійним характером. Кращими породами для Овнів вважаються лайка, доберман, німецька вівчарка, бордер коллі. Ці породи собак підійдуть для представників знака, які ведуть активний спосіб життя.

Відео дня

Якщо ж ви хочете відпочити і зняти напругу під час спілкування з собакою, зверніть увагу на більш спокійні невеликі породи: чихуахуа, пудель, пекінес, папільон. Вони добре підлаштовуються під непередбачуваний характер Овна.

Телець

Люди цього знака дуже люблять тварин і готові віддавати їм всі сили. Вони ведуть активне життя і рідко бувають вдома, тому потребують самостійних собак. При цьому Тельці люблять тривалі прогулянки. Ідеальні породи для них: мопс, скотчтер'єр, англійський бульдог, шарпей. Якщо вам до смаку великі собаки, вам підійдуть сенбернар і бріар.

Близнюки

Представники цього знака відомі різнобічністю, творчим розумом. Вони потребують частої зміни емоцій. Близнюки часто заводять кілька улюбленців з різними характерами. Гарними компаньйонами для цього знака стануть коллі, кокер-спанієль, лабрадор, чау-чау, далматин, йоркширський тер'єр. 

Рак

Читайте такожРетроградний Уран в 2021 році: скільки триватиме, чим небезпечний для знаків ЗодіакуРаки дуже емоційні і ранимі, люблять посумувати. Вони потребують ласкавого і люблячого вихованця, який принесе їм душевну рівновагу. Також Раки люблять пухнастих і довгошерстих собак. Цьому знаку рекомендується заводити лабрадорів-ретвіверів, болонок, скайтер'єрів, бассет-хаундів, мопсів. 

Лев

Як правило, Леви дуже впевнені в собі, гордовиті, вони люблять справляти враження на оточуючих. Їм подобаються яскраві собаки з аристократичним зовнішнім виглядом. Зірки рекомендують Левам придивитися до таких порід: афганський хорт, німецький дог, різеншнауцер, російський спанієль, мастиф.

Діва

Добрі і відповідальні Діви часто бояться заводити вихованця, тому що бояться недостатньо добре доглядати за ним. Представникам цього знака важливо, щоб собака була поступливою і добре слухалася команд. Дівам підійдуть породи, які добре піддаються дресируванню: німецька вівчарка, міттельшнауцер, такса, бассет, карликовий пінчер.

Собаки за знаками зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Терези

Терези мають неврівноваженим характером, їм властиві часті зміни настрою. Більшість Терезів люблять кішок і рідко заводять собак. Такій людині потрібна спокійна і врівноважена собака, яка сама підлаштується під режим дня господаря. Хороші породи для Терезів: італійський грейхаунд, бішон фрізе, мопс. Якщо ви відчуваєте невпевненість в собі, хорошим вибором для вас буде активна сіба-іну.

Скорпіон

Скорпіони дуже мрійливі, люблять яскраві враження. Вони швидко прив'язуються до собак і дуже віддані їм. Зірки радять Скорпіонам уникати декоративних порід з істеричним характером. Набагато більше вам підійдуть доброзичливі і віддані лабрадори, коргі, сенбернари, коллі.

Стрілець

Стрільці люблять пригоди і свободу, вони позитивні і не люблять правила. Кращою породою для Стрільця буде та, яка потребує мінімального дресирування. Вони також люблять грайливих собак. Хороші породи для Стрільців – це бладхаунд, бігль, хорт, бассенджи. Цей знак добре ладнає з безпородними собаками.

Козеріг

Читайте також6 знаків Зодіаку серед жінок найхолоднокровніші месниці-астрологиКозероги вперті, серйозні і дуже практичні люди. Цей знак обожнює братися за складні завдання і повчати когось. Їм підійдуть собаки, які вимагають серйозного виховання: тер'єри, мастифи, боксери, бассет-хаунди, ротвейлери. Активним і енергійним Козерогам ідеально підійде хаскі.

Водолій

Цей знак відомий своєю комунікабельністю, тягою до нового і незвичайного. Водолії – великі шанувальники екзотичних вихованців, тому вони рідко заводять собак. Але якщо Водолій захоче виховувати пса, то це повинна бути рідкісна і незвичайна порода. Хороша сумісність у цього знака з такими породами: акіта-іну, самоїд, леонбергер, французький бріар, салюкі, каталбурун. 

Риби

Цей знак зодіаку найбільш розсіяний, мрійливий і нерішучий. Риби мають м'який і ніжний характер. Їм категорично не підходять великі, неслухняні, схильні до агресії собаки. Представники цього знака взагалі рідко уживаються з собаками і більше люблять кішок. Тільки дві породи ідеально підходять для них: золотистий ретривер і вельш-коргі. Також у Риб є шанс подружитися з кокер-спанієлем, далматином.