Для кожного знака Зодіаку підібрали торт / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У мережі для кожного знака Зодіаку підібрали свій фірмовий торт або пиріг. Читайте далі, щоб дізнатися, який же десерт відповідає вашому знаку.

Овен - торт Червоний оксамит

Овном керує кривавий, сміливий, вогнедишний Марс, а колір сили цих впливових гравців - артеріально-червоний, що робить цей класичний торт відповідним вибором для цього вогняного знака.

Телець - торт Чорний ліс

Керований Венерою Телець схильний до ідеалу, його девіз - надмірність найкраще. І цей торт як не можна краще підкреслює його. Це дуже багатий шоколадний торт, усипаний плодами Венери - вишнею, який традиційно подається з кіршем.

Відео дня

Близнюки - торт Колібрі

Близнюками керує Меркурій - ніколи не мовчазна, не здатна залишатися на місці, планерта, яка розповідає історії і поширює пропаганду. Й енергія Близнюків може зрівнятися з високовольтним, швидкісним колібрі.

Рак - полуничне пісочне печиво

Рак - знак, тісно пов'язаний з домом і традиціями. А полуничне пісочне печиво за своїм виглядом має явно американське походження, адаптоване з практики випічки корінних народів.

Лев - торт Конфетті

Вечірка без торта - це просто зустріч, а торт без посипання - це смирення з посередністю. Леви не потерплять ні того, ні іншого.

Діва - торт Їжа янгола

Діви дотримуються пуританських стандартів. А тісто для торта Їжа янгола вимагає просіювання борошна та збивання яєчних білків, можна сказати, до досконалості.

Терези - фунтовий пиріг

Терези - знак, який прагне справедливості, а фунт-кейк хороший за умови точних вимірів. Якщо потрібно фунт цукру, фунт борошна, фунт яєць і фунт масла, торт буде таким же приємним та легким, як  Терези на весільному прийомі.

Скорпіон - жеодовий торт

Скорпіон спостерігає за всім, що знаходиться нижче: секрети, підземні лігва злочинців, каналізація. Жеодовий же торт буквально прославляє священне, що знаходиться всередині нього.

Стрілець - торт Воронка

Стрілець - знак хороших часів, дружньої атмосфери, ризику, надмірностей, подорожей, свободи і духовності. А торт "Воронка" є символом приходу в місто карнавалу, що приносить з собою ризиковані атракціони, азартні ігри, запах моторного масла і розваги.

Козеріг - торт Їжа диявола

У Старших Арканах Таро Козеріг представлений оголеним сперечаються слугою, який топче роздвоєними копитами. І це карта Диявола. А торт "Їжа диявола" настільки смачний, що з'їсти його, мабуть, гріх.

Водолій -торт-морозиво

Похмурі противники торта з морозивом стверджують, що його важко приготувати, важко зберігати і важко нарізати. Холодний та важкий Водолій сам по собі є знаком інновацій та технологій, включаючи, але не обмежуючись ними, морозильні камери, гібриди всіх видів та секс з роботами.

Риби - перевернутий торт з ананасом

Риби - це перевернутий торт з ананасом, тому що незалежно від приводу і приготування цей десерт завжди здається злегка п'яним або таким, що зовсім розвалюється.

Вас також можуть зацікавити новини: