Поліна - значення та походження імені / фото pixabay.com

Поліна – оповите ніжністю милозвучне жіноче ім’я, яке асоціюється з чимось світлим та невагомим.

Поліна: значення й походження імені

Читайте такожЗначення імені Дарина: характер, доля, сумісність з іншими іменамиЄ дві теорії походження імені Поліна. За однією з них ім'я Поліна – це скорочена форма від грецького чоловічого імені Аполлінарій, що означає "сонячний". На цій підставі воно трактується як "сонячна".

Інша версія його появи – французька. Вважається, що ім'я Поліна походить від чоловічого імені Поль, що перекладається з латинської мови як "маленький", "малюк". Відповідне значення має й жіночий відповідник.

Відео дня

Скорочені та зменшувально-пестливі форми імені: Полінка, Поля, Поляша, Полюня, Полюша, Ліна.

Поліна у дитинстві

У дитинстві Поліна – чудова дівчинка, яка здається оточуючим справжнім янголятком. Вона спокійна і слухняна, а її манери та поведінка є бездоганними.

Полінка чуйна, поступлива, привітна й розумна дитина. Вона відразу привертає увагу своєю жвавістю характеру та безпосередністю.

Ім’я Поліна - характер та доля / фото ua.depositphotos.com

Ця дівчинка легко йде на контакт і любить спілкування. Поліна любить усі види відпочинку – легко проведе день за читанням цікавої книжки або візьме участь в активних іграх зі своїми однолітками.

Сама собою Поліна любить навчатися – будь-які предмети даються їй легко, особливо гуманітарні науки. Завдяки цьому у неї немає проблем у школі.

Поліна: характер та доля

Зазвичай Поліну характеризують декілька яскраво виражених рис. Це доброта, безкорисливість і чуйність. Також вона має чудовий смак, що дозволяє їй завжди добре виглядати завжди добре, навіть за обмежених коштів.

Читайте такожНазвано найбільш егоїстичний знак Зодіаку в коханніЦя жінка швидко приймає рішення і надзвичайно активна. Іноді може здатися, що у Поліни завищені запити, вона занадто горда й неприступна. Однак у душі вона боязлива і скромна.

Поліна дуже терпляча та не вимоглива до людей. Вона легко йде на контакт, зачаровує співрозмовника. Дівчина з цим ім’ям легко підтримує будь-які розмови, добре відчуває себе на кожному кроці. Завдяки своїм якостям Поліна є чудовним слухачем, вміє підтримати порадою й щиро радіти чужим досягненням.

Поліна у коханні та шлюбі

Названа цим іменем жінка дуже рано стає об'єктом закоханості з боку представників протилежної статі. І нічого дивного в цьому немає, адже Поліна приваблює чоловіків своєю чарівністю та красою.

Любовна сумісність імені Поліна / фото ua.depositphotos.com

Поліна не прагне показувати своїх почуттів. Вона не стане витрачати свою ласку на випадкові знайомства, а буде довго і нудно чекати свого ідеального чоловіка.

Найчастіше Поліна – кохана дружина. Вона легко прощає чоловікові деякі недоліки, не намагається переробити його на свій лад. Ця жінка стає просто ідеальною дружиною і готова приділяти чоловікові максимум уваги, ласки та тепла.

Сумісність Поліни з чоловічими іменами

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які неохоче вступають у шлюбНайкраще поєднання в плані кохання у Поліни, за твердженням астрологів, у парі з такими чоловіками, як Арсеній, Борис, Вадим, Всеволод, Гліб, Гордій, Дмитро, Микола, Інокентій, Макар, Єгор, Родіон та Ерік.

Міцний і надійний шлюб буде з Анатолієм, Аркадієм, Богданом, Валентином, Василем, Власом, Євгеном, Русланом, Романом, Ельдаром і Матвієм.

Поганий вплив на долю матиме зв'язок з Андрієм, Антоном, Гавриїлом, Георгієм, Ігорем, Микитою, Олегом, Олександром, Станіславом, Тарасом, Федором, Якимом та Ярославом.

Іменини Поліни

Свій день ангела Поліна святкує 18 січня, 4 квітня, 13 жовтня.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: