З якими знаками Зодіаку складно будувати стосунки / dailyhoro.ru

Астрологи назвали знаки Зодіаку, з якими в коханні, як на полі бою.

Серед них - Скорпіон, Тілець, Близнюки та Риби, пише MixNews.

Скорпіон

У Скорпіонів дійсно поганий характер. У них є темна сторона, яку важко розгледіти за почуттям гумору та турботою. Спочатку у стосунках з ними легко, але потім їхня зла сутність буквально виривається назовні. Астрологи вважають, що представники знаку Зодіаку Скорпіон закохуються тільки один раз в житті, а потім їхнє розбите серце доводиться збирати по шматочках.

Відео дня

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку зірки незабаром обіцяють небувалий успіх - астрологи

Тілець

Представники цього знаку Зодіаку дуже егоїстичні та часто зосереджені на своїй кар'єрі. Тільцям важко у стосунках з протилежною статтю, бо їм здається, що всі навколо нічого не розуміють. Представники цього знаку так засліплені своїм успіхом, що не помічають проблем у стосунках. Для них сім'я і кохання на другому місці, але не кожна людина готова це терпіти. З Тільцями у стосунках будують або такі ж, як вони, або ті, хто від самого початку розуміє, що буде на другому місці та погоджується.

Близнюки

Представники цього знаку все життя шукають комфорт, але не відчувають його навіть поруч з коханою людиною. Вони – недовірливі й ніколи не знають, чого вони хочуть. Люди, які зважилися на стосунки з Близнюками, грають у лотерею. Кожен день у представників цього знаку різний настрій, який не залежить від навколишнього світу.

Риби

Ці люди мають дуже тонку душевну натуру і переводять в драму буквально все, що відбувається в їхніх стосунках. Щось спільне з Рибами ризикують заводити тільки ті, хто любить постійний театр у своєму житті. Представники цього знаку з тих, хто влаштовує романтичні сюрпризи, пише вірші й відверто зізнається в почуттях. Однак це відбувається до першої сварки, потім час назад не повернути. Щойно Риби показують свою негативну сторону, вони неспроможні зупинитися.