Ідеї цікавих подарунків на День святого Валентина 2020 року / Фото УНІАН

Що подарувати чоловіку на день Валентина залежить від фінансових можливостей та уподобань вашої другої половинки. Напередодні 14 лютого магазини пропонують безліч ідей для подарунків та полегшують вибір. Подеколи вам навіть не доведеться вставати з канапи й обрати сюрприз коханому з дому.

Що подарувати хлопцю на день Валентина

Вибір подарунку на день усіх закоханих доволі інтимна річ: вам потрібно знати партнера, аби не промахнутися або щоб не засмутити. Наприклад, якщо ваш хлопець – романтична натура, то в жодному разі не купуйте йому шкарпетки чи чашку зі своїм зображенням. Такі побутові речі згодяться для практичних особистостей.

Читайте також31 січня 2020 - яке сьогодні свято, прикмети і іменинники, що сьогодні не можна робити

Відео дня

Для романтичних і харизматичних осіб найкращим подарунком буде річ, пов’язана з хобі або професією. Приміром, музикантам – музичні інструменти, концертний одяг або засоби з догляду за інструментами. Поетам та письменникам – мотиваційну літературу, нові книги або приладдя. Ще одним варіантом може стати похід на літературну зустріч, абонемент на придбання книжок тощо.

На День Валентина у 2020 році ідеї подарунків можуть бути й практичні: весняний одяг, взуття, інструменти для дому, засоби особистої гігієни.

Що подарувати на день Валентина: оригінальні подарунки 14 лютого

Що подарувати хлопцю та чоловіку 14 лютого / Фото УНІАН

Якщо ж ви втомилися від традиційних пропозицій, то зможете виготовити сюрприз власноруч або зробити індивідуальне замовлення тільки для вашого партнера.

Такою річчю можуть стати абонементи на майстер-клас зі стрільби, екстремальне водіння, СПА для двох або спільні стрибки із парашутів.

На бюджетний подарунок чоловіку на 14 лютого українські продавці пропонують книжку з бажаннями на рік у межах 200 гривень; тематичні наклейки на стіну та свічки для створення романтичної атмосфери; шкарпетки з жартами тощо.

На бюджетний подарунок хлопцю на 14 лютого згодяться так звані пляшечки з бажаннями; настільні ігри, набори мандрівників; абонемент на плавання чи парфуми.