День інженерних військ ЗСУ / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Інженерні війська України відзначають своє професійне свято щороку 3 листопада. Засноване у 1999 році за указом президента Леоніда Кучми, це свято стало нагодо. для військовослужбовців інженерних військ приймати вітання від своїх командирів, колег та близьких, а також отримувати заслужені нагороди та почесні звання.

3 листопада відзначається ще одне військове свято - День ракетних військ і артилерії ВСУ.

Чим займаються інженерні війська України

Інженерні війська здійснюють інженерне забезпечення під час бойових дій. Вони виконують безліч завдань, включаючи інженерну розвідку, зведення мостів та безпечних переправ через мінні поля, усунення перешкод та завалів, а також підготовку території для майбутнього наступу. Ризикуючи своїм життям, ці воїни забезпечують супровід сухопутних військ.

Відео дня

Таким чином, інженерні війська виконують дуже важливу роботу, без якої проведення бойових операцій ставало б практично неможливим. Більшість їхніх завдань виконуються у безпосередній близькості до противника, щоб забезпечити безпечне просування армії. Крім того, інженерні війська також роблять внесок у зміцнення оборонних позицій.

Привітання з Днем інженерних військ України 2023

Хочу висловити свої слова привітання в День інженерних військ України і сказати вам: доброї служби, світлих благородних умів; міцного здоров'я, справжньої відваги і мужності; терпіння в роботі; тепла в особистому житті і сім'ї. Нехай вдома завжди чекають рідні та близькі, а на службі виручають вірні бойові товариші. Слава Україні!

***

Сьогодні твоє свято-День інженерних військ! Прийми від мене найщиріші вітання! Завдяки тобі і таким же сміливим хлопцям, як і ти, ми можемо не хвилюватися за безпеку України і спати спокійно. Бажаю тобі, щоб твої навички більше ніколи не стали в нагоді, щоб в Україні назавжди настав мир!

***

Вітаю З Днем інженерних військ! Бажаю впевненості в своїх силах, справжньої дружби, довіри з колегами, успішного вирішення поставлених завдань. Нехай вдома завжди чекають і люблять рідні та близькі люди!

Вітаю службовця інженерних військ зі святом! Нехай по побудованим тобою мостах несуться мирні потяги. Нехай по прокладених дорогах курсують цивільні автомобілі. Зі святом тебе! 

***

Від щирого серця даруємо вам привітання з Днем інженерних військ! Ви - надійні, сміливі воїни і гідно несете свою службу. Пишаємося вами і бажаємо, щоб це свято запам'яталося і довго зігрівало душу! Бажаємо вам миру, добра, сили і здоров'я! Нехай до вас часто приходять з дому теплі звісточки, рідні віддано чекають, а дружба з товаришами буде міцною і надійною!

З Днем інженерних військ України картинки / фото 56 омпбр
З Днем інженерних військ України / фото Збройні сили України
День інженерних військ України привітання зі святом / фото Збройні сили України
День інженерних військ України привітання листівки / картинка УНИАН
З Днем інженерних військ України / фото YouTube Національна гвардія України

Вас також можуть зацікавити новини: