Привітання з Днем ракетних військ і артилерії України / ua.depositphotos.com

День ракетних військ і артилерії України - це державне свято, яке щорічно відзначають 3 листопада. Встановлено його було 1964 року, але в Україні його почали відзначати тільки 1997-го. Дата свята присвячена початку операції зі звільнення Києва в 1943 році.

Нині ракетні війська та артилерія - це ті, хто стоять на першій лінії фронту. Їх називають "богами війни", і вони є основною вогневою силою військових операцій, вражаючи рухому силу, танки, артилерію, авіацію та об'єкти протиповітряної оборони противника. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року багато в чому завдяки українській артилерії та ракетним військам вдалося переломити хід війни. Побажайте цим міцним хлопцям у їхнє професійне свято здоров'я і якнайшвидшого миру.

День ракетних військ і артилерії - привітання

Вітаю з Днем ракетних військ і артилерії! Побажаю вічної переваги над противником, бойового духу й оптимістичного настрою, бравого здоров'я і поваги, правильних позицій у житті та діяльності, високого достатку і великого щастя.

Відео дня

***

Найтепліші вітання з Днем ракетних військ і артилерії! У всі часи, чи то у великих масштабних бойових діях, чи у локальних конфліктах, артилерія відігравала одну з ключових ролей, визначаючи найчастіше результат бою. Нехай ваш бойовий вишкіл, самовідданість і пильність і надалі сприють зміцненню оборонної могутності нашої країни. Бажаємо вам, наші рідні, мирного неба, міцного здоров'я, щастя і добробуту.

***

Служба в ракетних військах - дуже відповідальна і почесна справа. Нехай твоє життя буде яскравим і динамічним, немов зліт ракети! Бажаю тобі завжди залишатися такою сильною, мужньою та успішною людиною. Всіх благ тобі, щастя й удачі!

***

Зі святом, дорогі бійці! Бажаємо вам постійної переваги над будь-яким супротивником, умілого управління, міцного здоров'я, довгих років життя, чистого мирного неба, вірних подруг, хоробрих і відданих друзів і всієї удачі світу! Вітаємо!

***

У День ракетних військ я від щирого серця бажаю найміцнішого здоров'я, мирного неба і неземного щастя! Нехай ваше життя буде наповнене барвистими подіями, щирою любов'ю і надійною дружбою! Бажаю всілякого успіху, виконання всіх цілей і бадьорого духу!

***

Вітаю з Днем ракетних військ і артилерії! Бажаю гучних залпів веселощів і радості в житті, влучних пострілів і влучних влучань прямо в свою ціль. Успіхів, удачі та підтримки товаришів, відваги, оптимізму та ясних горизонтів на життєвому шляху.

День ракетних військ і артилерії - картинки

День ракетних військ і артилерії України - привітання / УНІАН

***

Привітання з Днем ракетних військ і артилерії / листівки УНІАН

***

Вітання з Днем ракетних військ і артилерії / листівки УНІАН

***

З Днем ракетних військ і артилерії - картинки / листівки УНІАН

Також сьогодні відзначається День інженерних військ України 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: