Подарунки для хлопців і чоловіків на 14 лютого

Наближається свято, присвячене ніжним почуттям, романтиці та любові – 14 лютого. Відзначити знаменний день ви можете так, як звикли – походом до ресторану, вечерею при свічках у домашній обстановці, просто прогулянкою у найближчому парку.

Непогано, якщо, крім іншого, ви витратите час на пошук подарунка для другої половинки, уникаючи банальностей та "традиційних" шкарпеток, шампунів та дезодорантів. Але що тоді вибрати для свого хлопця чи чоловіка?

  • Набір м'ясних делікатесів

Істинно кажуть, що шлях до серця у чоловіків лежить через шлунок. Доказів цього висловлювання довго шукати не доведеться, якщо ви подаруєте на День Святого Валентина коробку м'ясних делікатесів. Це своєрідна аналогія кошику з фруктами, але замість мандаринів та бананів у подарунку ключове місце відведено гастрономічним вишукуванням для любителів баликів, копченостей, ковбасок та закусок.

Відео дня
  • Парні комплекти одягу

Є кілька популярних варіантів парного одягу, який доречно дарувати на День усіх закоханих. Це футболки, толстовки чи худі, а також халати. Якщо ви домосіди, то халати з парним малюнком стануть не лише символом вашого кохання, а й привнесуть новий рівень комфорту під час перегляду серіалів. Для інтровертів підійдуть ще й парні піжами. У парних футболках чи толстовках можна піти на вечірку чи прогулянку. Вибирати щось романтичне чи з гумором – це вирішувати вам.

  • Ігри

Ігри – це взагалі тема для окремої статті, присвяченої подарункам. Чоловіки люблять грати у будь-якому віці. Як подарунок можна вибрати комп'ютерну гру або подарункове видання на диску, настільну гру для двох або для компанії, набір конструктора на зразок Lego Technics, модель корабля, танка, літака для склеювання, а то й відповідну "дорослу" іграшку. Головне – знати, чим захоплюється або що мріє ваш принц.

  • Аксесуари з гравіюванням

Щоб зробити подарунок унікальним, а також таким, що свідчить про ваші почуття, вибирайте стильні аксесуари з гравіюванням. Нанести на корпус виробу можна як побажання, так і ваші імена. Зазвичай для цього вибираю фляги, брелоки, флешки, годинник. Але як альтернативні варіанти можна розглянути термосклянки, кухлі, вироби зі шкіри (з тисненням).

  • Набір косметики

Так, на початку статті ми закликали відмовитись від банальностей, але набори косметики для чоловіків можуть бути цікавими та незвичайними. Наприклад, для хлопців і чоловіків з рослинністю на обличчі можна вибрати як подарунок набори для догляду за вусами та бородою, а гладковиленим бойфрендам – косметику для догляду за шкірою обличчя та зачіскою. До речі, такі набори можуть бути одночасно стильними та брутальними.