Що подарувати мамі на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Наближається Новий рік – пора задуматися над святковими презентами для близьких. Це свято нагадує нам про важливість сім'ї та родинних стосунків. На Новий рік варто порадувати улюблену маму корисним і приємним подарунком.

Раніше ми розповідали, що подарувати на Новий рік чоловікові, і склали список найкращих сюрпризів.

Що подарувати мамі на Новий рік: портрет ручної роботи

В інтернеті можна знайти чимало художників, які малюють портрети на замовлення. Вручіть мамі картину з її зображенням ручної роботи – такий подарунок її обов'язково порадує. Намалювати також можна маму в оточенні всієї родини: нагадайте, як її всі люблять.

Відео дня

Що подарувати на Новий рік мамі: Техніка для дому

Якщо вашій мамі важко готувати, прибирати будинок або прати білизну – можна значно полегшити її життя. Купіть їй планетарний міксер – чудовий винахід для кухні. Також можна придбати хлібопічку, кавоварку, сушарку для одягу або зволожувач повітря. Якщо дозволяють фінанси – шикарним подарунком буде робот-пилосос.

Ідеї подарунка мамі на Новий рік: парфумерія

Новий аромат буде бажаним подарунком майже для будь-якої жінки. Якщо ви знаєте вподобання мами – підібрати парфум їй за смаком буде нескладно. Подивіться, які парфуми у неї вже є, і що їй може сподобатися.

Подарунок мамі на Новий рік 2022 / фото pixabay.com

Що подарувати мамі на Новий рік 2022: сертифікат

Якщо ви не можете визначитися з конкретним товаром – дайте мамі вибір. Купіть їй сертифікат на послугу, в салон краси або в магазин. Так вона зможе сама вибрати для себе бажаний товар в межах подарункової суми.

Читайте такожДосить голову ламати: оригінальні і небезпечні ідеї, що подарувати на Новий рік 2022Якщо мама любить читати або подорожувати – подаруйте їй подарункову карту в книжковий магазин або туристичну поїздку. Не забувайте, що для відвідування більшості місць у мами в наявності повинен бути COVID-сертифікат.

Що подарувати мамі на Новий рік недорого: подарунок для хобі

У кожної людини є свої інтереси. Одні мами люблять в'язати і шити, інші обожнюють кататися на лижах, треті обожнюють випікати торти. Порадуйте рідну жінку відповідним подарунком: набором для в'язання, новим зимовим костюмом або формою для запікання. Можливо, деякі старі мамині речі вимагають заміни - тоді купіть щось новіше.

Вам також може бути цікаво: