Що подарувати чоловікові на свято / depositphotos.com

День народження, 14 лютого, Новий рік і десятки інших урочистостей неможливо уявити без сімейного застілля і теплих побажань. Незважаючи на позитивну енергетику свята, питання про те, що потрібно хлопцям в подарунок - одне з найбільш животрепетних.

Якщо ви теж щороку впадаєте в муки вибору - читайте статтю і вибирайте ідеальний подарунок.

Раніше ми пропонували оригінальні привітання з Днем чоловіків.

Відео дня

Що подарувати автомобілісту - недорого і практично

Варіанти подарунків для автолюбителя / depositphotos.com

Якщо у вашого чоловіка є машина, знайти подарунок нескладно - автомобілю завжди що-небудь потрібно. Серед найбільш вдалих варіантів презенту можна виділити:

Чохли для сидінь

Така покупка дозволить змінити внутрішній дизайн автомобіля або злегка "освіжити" його. Матеріали бувають різні, як і забарвлення. Головне - відштовхуватися від побажань власника авто, навіть якщо його смаки не збігаються з вашими.

Читайте такожМіжнародний чоловічий день 2021: найкращі привітання і картинкиВідеореєстратор

Необхідна річ для кожного автомобіліста. Пристрій стежить за ситуацією на дорозі і фіксує всі події. Особливо зручно, якщо раптом сталося ДТП - у водія буде візуальний звіт з місця подій.

Автомобільний пилосос

Компактний пристрій, який працює від прикурювача. Дозволяє прибрати салон навіть у важкодоступних місцях, завдяки змінним насадкам і шлангу-подовжувачу. Ідеальний варіант для тих, хто більшу частину свого життя проводить в машині.

Набір ароматичних аксесуарів

Не обов'язково купувати ароматизатор "ялинка", щоб наповнити салон автомобіля приємним ароматом. Зараз на ринку представлено безліч подібних виробів - від маленьких кульок в мішечках до ароматичних стікерів. Є навіть товари, що нейтралізують запах нікотину.

Подарунок чоловікові-спортсмену - вибираємо інвентар

Подарунки для спортсмена / depositphotos.com

Ви супутниця людини, яка вважає, що в здоровому тілі - здоровий дух? Вітаємо, вам теж нескладно буде купити подарунок своєму обранцеві.

Гантелі

Спортивного інвентарю багато не буває, особливо, якщо ваш чоловік тренується вдома. Набір гантелей різної ваги допоможе йому ефективно підтримувати спортивну форму і виконувати вправи в будь-який зручний час.

Спортивна сумка

Місткий інвентар, який завжди стане в нагоді спортсмену. У таку сумку можна скласти будь-яку екіпіровку для занять. До того ж, особливо заповзятливі чоловіки використовують її і для виїздів на пікніки.

Спеціальна пляшка

Перевага такої пляшки перед звичайними пластиковими в тому, що кришку на ній можна закривати однією рукою, не відволікаючись від тренування. До того ж, пляшка має зручні кріплення і зроблена з міцних матеріалів, так що, з нею точно нічого не трапиться.

Що подарувати чоловікові - товари для дому

Перелік потрібних подарунків чоловікові / depositphotos.com

Незважаючи на те, що при виборі подарунка потрібно, в першу чергу, відштовхуватися від уподобань людини, є цілий перелік речей, які завжди знадобляться. До того ж, саме вони стануть паличкою-виручалочкою для жінок, у чоловіків яких все є.

Домашній халат

Теплий і затишний, він стане чудовою альтернативою домашньому одягу. Ніжно огорне тіло після душу і зігріє рано вранці після пробудження. Купити халат найкраще з натуральних матеріалів - бавовни або мікрофібри.

Ортопедична подушка

Хороший вибір, якщо ваш обранець скаржиться на болі в спині або шиї. Така подушка, особливо в комплекті з матрацом, дозволить чоловікові розслабитися і відпочити під час сну, а також уникнути можливих проблем із шийно-поперековим відділом.

Тапочки

Якісне домашнє взуття - необхідна річ, якщо вдома холодна підлога. Тапочки з міцних матеріалів прослужать кілька років, оберігаючи ноги чоловіка від протягів і переохолодження.

Тим, хто вважає, що кращий подарунок не книга, а шкарпетки, радимо вибирати щільні моделі з натуральних тканин, щоб шкіра ніг дихала, а чоловік не відчував дискомфорту. Якщо ваш партнер нормально ставиться до незвичайних забарвлень, можна купити шкарпетки з кумедним принтом.

Читайте також: