Привітання з Трійцею - картинки і вірші / bonnycards.ru

Свята Трійця 2022 відзначається 12 червня. У цей день православні віруючі ходять до церкви, ставлять свічки і моляться Всевишньому про те, що для них найважливіше. Вчора християни зустрічали ще один важливий день, який називається Троїцька батьківська субота - дата, коли, за народними традиціями, прийнято ходити на кладовища і поминати покійних.

УНІАН зібрав найкращі листівки зі святом Трійці для вас і ваших близьких.

Трійця - листівки, привітання та вірші

З Днем Трійці! Нехай Свята Трійця супроводжує життя і оберігає від горя, нещастя і негативу. Бажаю міцного здоров'я, благополуччя у сімейних справах, удачі та везіння у будь-яких починаннях.

Відео дня
Привітання з Трійцею в прозі / bonnycards.ru

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні хранителі завжди були за спиною. Щоб прикрощі, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

***

У свято Трійці щиро вітаю та побажати хочу світла та радості в житті, блага та щастя у домі, щирості та добра в душі, любові та натхнення у серці, миру над головою та сонячної погоди за вікном.

Привітання з Трійцею у віршах / bonnycards.ru

Вітаю з Трійцею і в це чудове свято хочу побажати миру і щастя в житті, блага і ладу в родині, любові і спокою на серці, натхнення і відради на душі, добрих надій і світлих почуттів в кожному дні!

***

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб у душі завжди жила надія, щоб у серці було багато місця для щирого кохання, щоб у житті все цвіло та гарнішало. Щастя, здоров'я, радості, добробуту, миру та добрих чудес.

З днем Святої Трійці / bonnycards.ru

Вітаємо вас з прекрасним святим червневим святом Трійці, бажаємо, щоб Ви і Ваша сім'я були завжди під захистом Божим, нехай у Вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров'я, благополуччя і любові!

***

Вітаю Вас із днем святої Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості та дарування, чуйного серця та доброти. Нехай Ваша душа не знає скорбот і світиться щастям. Спокою, безтурботності та миру Вам та вашому дому.

Картинки з днем Святої Трійці / bonnycards.ru

Вітаємо зі світлим православним святом - Трійцею! Відчиніть вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім'ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров'я і віру в краще.

***

Вітаємо всіх зі світлим святом Трійця! Бажаємо чудової погоди у ваших сім'ях, достатку. Нехай у ваших будинках завжди буде свято, щастя та гармонія. Вмійте дякувати і цінувати життя за все те, що воно дає можливість побачити всю красу життя. Нехай гілочка берези принесе вам радість та душевне тепло.

Зі святом Трійці - привітання / bonnycards.ru

З Трійцею! Бажаю в світле свято таких же світлих і радісних почуттів і емоцій. Нехай радісна атмосфера свята наповнить душу теплом і світлом. Бажаю Божого благословення, любові, достатку і удачі!

***

Зі святим святом Трійці я вітаю всіх і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смиренності, доброті та любові!

Зі святом Трійці - листівки / bonnycards.ru

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тобі знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і виконання бажань.

Вас також можуть зацікавити новини: