З Днем Конституції України 2022 / фото УНІАН

Сьогодні, 28 червня, відзначають одне з найважливіших свят - День Конституції України.

Дата святкування була встановлена на честь дня підписання Основного закону 28 червня 1996 року. День Конституції - не тільки важливе, а й радісне свято для кожного з нас. Привітайте друзів і рідних із цією значущою подією гарними віршами та листівками.

Привітання з Днем Конституції України

Привітання з Днем Конституції 2023 / klike.net

Сьогодні свято на моїй землі,

Відео дня

За яке боролись і за яке вмирали,

Діди і прадіди твої й мої, і про яке

Поети мріяли і нишкома писали.

Сьогодні свято на моїй Вкраїні,

І ми про нього можемо сказати вільно,

Свобода слова і права людини - наш закон,

І з чим вітаю вас, шановні, щиро!

З Днем Конституції - привітання / фото klike.net

Вітаю з Днем Конституції України і від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

З Днем Конституції - листівки / фото klike.net

Ухвалення народом свого найголовнішого закону знаменує народження вільної держави. Тож нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен із громадян з гідністю зможе сказати, що ми справді маємо ту країну, на яку ми заслуговуємо. Нехай вона залишається незалежною і могутньою. Нехай на жовтих полях достигає врожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву. Зі святом нас, із Днем Конституції!

Листівки з Днем Конституції / фото klike.net

З Днем Конституції України. Бажаю миру і процвітання країні, в якій ти будеш себе почувати впевненою, затребуваною, самореалізованою, повноправною і щасливою людиною і громадянином!

***

Вітаю з Днем Конституції України! Бажаю жити до вподоби, але без обмежень на право вибору, свободи слова і благородного вчинку. Нехай у нашій країні буде порядок, а на душі - спокій і радість.

Картинки з Днем Конституції / фото klike.net

У День Конституції України вітаю зі святом свобод, рівності та справедливості! Нехай наша Конституція залишається вічною гарантією нашої національної самостійності, самосвідомості та демократії. Зі святом!

Листівка з Днем Конституції України / фото klike.net

Вітаю з одним із найважливіших свят - Днем Конституції! Основний закон нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток. Оберігаймо її, як і нашу незалежність. І нехай у кожного з нас буде маса приводів для гордості за рідну країну. Зі святом!

***

Вас також можуть зацікавити новини: