Привітання з днем Олега / фото strana.ua

Сьогодні християни згадують князя Олега Брянського і шанують його пам'ять. На честь правителя, який став ченцем, називають деяких чоловіків. 3 жовтня - іменини Олегів та УНІАН пропонує відправити своїм знайомим яскраву листівку або оригінальне привітання.

Раніше ми розповідали, що означає им'я Олексій.

Олег - значення імені і характер

Ім'я Олег має скандинавське походження і має значення "святий", "священний", "світлий". Це норовливий чоловік зі складним характером. У дитинстві Олег легко піддається чужому впливу. Він прагне до поваги серед товаришів, його хвилює думка оточення. У школі Олег, як правило, не дуже старанний. Він часто прогулює заняття для розваг з друзями. Дорослішаючи, Олег стає більш серйозним і самостійним. Він точно знає чого хоче, у нього є чіткі плани і цілі на кілька років. Він цілеспрямований, розумний і впертий. Читайте такожСпальня по фен-шуй: головні правила

Відео дня

Олег може визнати свою неправоту, але переконати його майже неможливо. Постійно сперечається з іншими, любить доводити свою точку зору. За характером він холерик - запальний, образливий, веселий і товариський. Дуже романтичний у відносинах. Любить красиво доглядати за жінками, робить дорогі подарунки. Олег оточений увагою дам, але одружуватися він не поспішає, поки не знайде справжню любов. Він хороший батько і відданий чоловік. У конфліктній ситуації легко заводиться, але також швидко заспокоюється. 

Привітання з днем Олега / фото fresh-cards.ru

Яких Олегів згадують православні

У цей день православні відзначають іменини Олега Брянського - брянського князя, який прийняв постриг в ченці і відмовився від престолу на користь свого брата Михайла. Він відмовився від правління заради віри в Бога і став прислужувати в храмі, за що і був зарахований до лику святих. 

Святому Олегу моляться в складних життєвих ситуаціях для здобуття відваги і позбавлення від зарозумілості, набуття спокою і позбавлення від сумнівів. 

Привітання З днем Олега

Листівки З днем Олега / фото fakty.ua

С днем ангела, Олег - священный

Великий в имени сокрыт!

И стопроцентно верный

Имен славянских колорит.

Пусть дни твои, с судьбой не споря, 

Курс в жизни правильный возьмут,

Пусть не покинет тебя воля

Пройти достойно этот путь.

Привітання з днем Олега / фото fresh-cards.ru

Сегодня праздник у тебя, Олег!

Желаем получать приятные сюрпризы.

Подарки, поцелуи и цветы,

Пусть исполняются твои мечты!

Привітання з днем Олега / фото fresh-cards.ru

Поздравляем, друг Олег,

Выпить за тебя — не грех,

Ведь сегодня праздник твой

Отмечаем, дорогой.

Будь по жизни на коне,

А с друзьями — на ровне.

Никогда не зазнавайся,

Не грусти, не огорчайся.

Пусть решаются проблемы,

Не возникнут пусть дилеммы.

Пусть же жизни путь-дорога

Будет гладкой, без тревоги.

Привітання з днем Олега / фото fresh-cards.ru

Вас також може зацікавити: