Популярне інтерв'ю про "самотність" Кіану Рівза виявилося фейковим / REUTERS

В кінці травня в соцмережах з'явилася інформація, що популярний актор Кіану Рівз в інтерв'ю малазійському виданню Star2.com назвав себе «самотнім хлопцем», у якого нікого немає. Після того, як інтернет відреагував на інформацію хвилею співчутливих дописів, представник Рівза заявив, що ця історія була «сфабрикована».

Читайте такожСестри Вачовскі планую перезапуск легендарної трилогії «Матриця»

Про ситуацію з «інтерв'ю» Кіану Рівза пише Huffpost. Так, у фейковому дописі йдеться, що 54-річний актор у своєму інтерв'ю розповів про свою самотність, відповідаючи на відповідне питання.

Відео дня

«Ви про романтичну любов? Ви знаєте, я самотній хлопець. У мене в житті нікого немає... Але якби це сталося, я б поважав і любив цю людину. Сподіваюся, зі мною це станеться», - імовірно заявив Кіану Рівз.

Представник актора, однак, заявив, що той не давав інтерв'ю Star2.com.

«Цього інтерв'ю не було... Воно було зібрано по частинах з різних інтерв'ю, і більшість питань [про самотність актора] не задавалися, і відповідей на них не було. Вони сфабриковані», – підкреслив він.

Проте, користувачі соцмереж усе ще висловлюють співчуття Рівзу. Багато хто заявляє, про готовність стати йому другом або навіть парою.

Кіану Рівз популярний в інтернет-середовищі не лише як зірка кіно-франшиз "Матриця" і "Джон Уік", але і як герой мема Sad Keanu, присвяченого самотності.

У січні минулого року Кіану Рівз, відомий своїм усамітненим способом життя, сходив на побачення.