Кадр із серіалу "Корона" / фото instagram.com/entertainmentweekly

Вихід третього сезону британського серіалу "Корона" компанії Netflix став одним з найбільш очікуваних серед армії прихильників. Стримінговий сервіс вже представив перший тизер та повідомив про дату прем'єри серіалу.

Читайте такожКоролева Єлизавета вразила відвідувачів урочистого заходу, взявшись за лопату (відео)

Перший тизер опубліковано на офіційній сторінці серіалу від Netflix в Instagram.

Відео дня

Роль Єлизавети II зіграє акторка, лауреатка премії "Золотий глобус" Олівія Колман, яку показано в короткому тизері серіалу "Корона". У підписі зазначається, що прем'єра відбудеться 17 листопада 2019 року.

Чоловіка королеви Єлизавети II (Клер Фой) у перших двох сезонах виконував англійський актор Метт Сміт. Однак через хронологію  сценаристи обрали нового актора на роль принца Філліпа – Тобайаса Мензіса. Сестру королеви принцесу Маргарет зіграє Хелена Бонем Картер, Маргарет Тетчер – Джилліан Андерсон, а принцесу Діану – актриса Емма Коррін.

Зазначимо, драматичний серіал "Корона" телеканалу Netflix отримав небачений успіх після свого запуску у 2016 році. Він розповідає історію британської королівської сім'ї в середині XX століття. Бюджет першого сезону склав грандіозних 156 мільйонів доларів. На даний момент знято два сезони.

За головну роль в серіалі "Корона" Клер Фой отримала "Золотий глобус" у 2018 і премію Гільдії кіноакторів у 2017 році. Перший сезон серіалу також отримав статуетку "Золотий глобус" у 2017 в категорії "найкращий драматичний серіал".