Робертс і Пенн зіграють Марту і Джона Мітчеллів \ hurriyet.com.tr

Джулія Робертс, Шон Пенн, Армі Хаммер і Джоел Едгертон увійшли в акторський склад нового проекту Сема Есмейла ("Містер Робот") - серіалу під назвою "Газове світло" (Gaslit) про Уотергейтський скандал.

Читайте такожСеріал "Ненаситна" закрили після критики глядачів

Основою серіалу стане підкаст Slow Burn. У центрі сюжету виявляться історії помічників президента Річарда Ніксона, його противників, ФБР, інформаторів та інших, повідомляє Variety.

Відео дня

Уотергейтський скандал стався в червні 1972 року і закінчився відставкою Річарда Ніксона в 1974 році. У розпал президентської компанії команда Ніксона встановила підслуховуючі пристрої у штабі Демократичної партії.

Робертс і Пенн зіграють Марту і Джона Мітчеллів. Генеральний прокурор США Мітчелл був відданим соратником Ніксона, тоді як його дружина, світська левиця з Арканзасу, однією з перших звернула увагу на втручання Ніксона в передвиборну гонку.

Хаммер втілить Джона Діна, молодого радника в Білому домі, вимушеного вибирати між своїми амбіціями і захистом президента, Едгертону дістанеться персонаж Гордона Лідді, який очолював бригаду тих самих "водопровідників", що проникли вночі у штаб демократів.

Про дату виходу серіалу поки не повідомляється.