Головні серіали березня 2024 / колаж УНІАН, скріншот

13 головних серіалів березня: "Режим", "Джентльмени", "Проблема трьох тіл" і "Люди Ікс '97"

17:45, 26.02.2024
11 хв.

УНІАН підготував добірку найцікавіших серіалів березня 2024 року.

Березень 2024 року порадує кіноманів цілою купою нових серіалів на будь-який смак. Серед них –сатира на диктатуру "Режим" з Кейт Вінслет, спін-офф "Джентльменів" від Гая Річі та науково-фантастичний серіал "Проблема трьох тіл" від творців "Гри престолів".

Також кіноманів мають зацікавити містична драма "Яблука ніколи не падають" з Аннетт Бенінг та Семом Ніллом, драма "Палм-Рояль" з Крістен Віг та Лорою Дерн та трилер "Полювання" про пошук убивці Авраама Лінкольна.

Ну а фанатів коміксів порадує перезапуск популярного мультсеріалу 90-х "Люди Ікс" від Marvel.

Про усі 13 найцікавіших нових серіалів першого місяця весни читайте в огляді УНІАН.

Фурії Парижа

Furies (Франція, Netflix, кримінал/екшн, 1 сезон, прем'єра – 1 березня)

В центрі сюжету – молода дівчина, яка, прагнучи помститися за смерть батька, опиняється в павутинні паризького кримінального світу й привертає увагу Фурії – жінки, яка підтримує в ньому мир.

Одні з головних ролей у серіалі виконали зірки французького кіно Матьє Кассовітц ("Амелі", "Багряні ріки") та Марина Фоїс ("Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра", "Мільйон років до нашої ери").

Перший сезон серіалу складатиметься з восьми епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Повністю вигадані пригоди Діка Терпіна

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (Велика Британія, Apple TV+, комедія, 1 сезон, прем'єра – 1 березня)

Серіал являє собою вигаданий погляд на життя дорожнього грабіжника Діка Терпіна, що жив в Англії у середині 18 століття. Ймовірно, серіал орієнтований на глядачів, яким сподобалося шоу "Наш прапор означає смерть".

Головну роль у серіалі виконав британський комік Ноель Філдінг, найбільш відомий за комедійними серіалами "Майті Буш" та The IT Crowd. Також у шоу задіяні Г'ю Бонневілль (серіал "Абатство Даутон"), Еллі Вайт ("Вонка", "Чорне дзеркало"), Майкл Філдінг ("Майті Буш"), Темзін Ґреґ ("Книгарня Блека") та інші.

Перший сезон серіалу налічуватиме шість епізодів, перші два з яких вийдуть одночасно, а решту показуватимуть по одному щотижня.

Режим

The Regime (США, HBO, політична сатира, 1 сезон, прем'єра – 3 березня)

Події серіалу відбуватимуться протягом року за стінами палацу у вигаданій країні Центральної Європи з авторитарним режимом. Саме в цей час режим почне занепадати.

Кейт Вінслет ("Титанік", "Вічне сяйво чистого розуму", "Стів Джобс") дісталася роль канцлера держави, яка вважає, що її становищу загрожують внутрішні заворушення. Також в серіалі зіграли Маттіас Схунартс ("Іржа і кістка", "Лофт", "Стара гвардія"), Андреа Райсборо ("Бердмен", "Смерть Сталіна") і Г'ю Грант ("Реальна любов", "Щоденник Бріджит Джонс", "Вонка"). Останньому дісталася роль лідера опозиції, чий арешт викличе масштабні протести.

Шоуранером серіалу виступив Вілл Трейсі, який свого часу працював над серіалом "Спадкоємці" і фільмом "Меню".

Міні-серіал налічувати шість епізодів, які виходитимуть по одному раз на тиждень.

Суперсекс

Supersex (Італія, Netflix, біографія/драма, 1 сезон, прем'єра – 6 березня)

Цей сміливий серіал заснований на житті відомого італійського актора фільмів для дорослих Рокко Сіффреді, який за свою кар'єру отримав близько 40 вищих нагород в індустрії. Серіал розповість про сім'ю Сіффреді, його походження, стосунки та контекст, який спонукав його почати свій шлях у "кіно" та "визнати, що демон у його тілі сумісний із коханням".

Головну роль виконав італійський актор Алессандро Боргі ("Фортуната", "Зачарований Неаполь"), який заявив, що за три місяці роботи над серіалом він знявся приблизно в 50 еротичних сценах.

Міні-серіал складатиметься з семи епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Джентльмени

The Gentlemen (Велика Британія, США, Netflix, кримінал/комедія/екшн, 1 сезон, прем'єра – 7 березня)

Цей кримінальний серіал заснований на однойменному фільмі Гая Річі 2019 року. У центрі сюжету спін-оффу опиниться молодий чоловік на ім'я Едді Холстед, який дізнається, що отриманий ним великий спадок пов'язаний з наркоімперією Міккі Пірсона (головного героя оригінального фільму).

Режисером і сценаристом серіалу "Джентльмени" став сам Гай Річі, також відомий за такими кінохітами, як "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш", "Шерлок Голмс", "Агенти А.Н.К.Л.", "Меч Короля Артура", "Гнів людський" і багатьма іншими.

Головну роль в серіалі виконав англійський актор Тео Джеймс, відомий за франшизою "Інший світ", трилогією "Дивергент", а також серіалами "Абатство Даунтон", "Білий лотос" і "Дружина мандрівника у часі".

Також в шоу задіяні Кая Скоделаріо (серіал "Молокососи", франшиза "Той, що біжить лабіринтом", фільми "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки", "Красивий, поганий, злий", "Обитель зла: Раккун-Сіті"), Джанкарло Еспозіто (серіали "Пуститися берега", "Мандалорець", "Калейдоскоп"), Вінні Джонс ("Карти, гроші, два стволи", "Великий куш", "Євротур"), Рей Вінстон ("Відступники", "Холодна гора", "Чорна вдова"), Джоелі Річардсон ("Дівчина з татуюванням дракона", "Червоні вогні", "Коханець леді Чаттерлей") та інші.

Перший сезон серіалу складатиметься з восьми епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Сигнал

The Signal (Німеччина, Netflix, трилер/наукова фантастика, 1 сезон, прем'єра – 7 березня)

За сюжетом серіалу, зникнення астронавтки змушує її рідних відчайдушно шукати відповіді. Але чим більше вони дізнаються, тим значнішою виявляється правда, розкриття якої вплине на весь світ.

Головні ролі у серіалі виконали Флоріан Давід Фіц ("100 речей") і Пері Баумайстер ("Криваво-червоне небо").

Міні-серіал складатиметься з чотирьох епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Шукачі пригод

Bandidos (Мексика, Netflix, пригоди/кримінал, 1 сезон, прем'єра – 13 березня)

В центрі сюжету серіалу – банда злочинців, які об'єднуються для того, щоб відшукати скарби майя.

Перший сезон серіалу складатиметься з семи епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Яблука ніколи не падають

Apples Never Fall (США, Велика Британія, Австралія, Peacock, драма/містика, 1 сезон, прем'єра – 14 березня)

У центрі сюжету серіалу – родина Ділейні, яка здається цілком благополучною. Колишні тренери з тенісу Джой та Стен – батьки чотирьох дорослих дітей. Після кількох десятиліть у шлюбі вони нарешті продали свою знамениту тенісну академію і готові насолодитися пенсією. Але після зникнення Джой її діти змушені по-новому подивитись на шлюб своїх батьків та історію своєї родини. Серіал знятий за мотивами однойменного роману Ліян Моріарті.

Головні ролі виконали Аннетт Бенінг ("Краса по-американськи", "Смерть на Нілі"), Сем Нілл ("Парк Юрського періоду", "Спогади людини-невидимки") та Елісон Брі (серіали "Спільнота", "Божевільні", "Блиск").

Перший сезон серіалу складатиметься з семи епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Полювання

Manhunt (США, Apple TV+, драма/трилер/історичне, 1 сезон, прем'єра – 15 березня)

Події міні-серіалу відбуватимуться у 1865 році після вбивства 16-го президента Сполучених Штатів Авраама Лінкольна, а в центрі сюжету – його військовий секретар та друг Едвін Стентон, який починає полювання на вбивцю президента Джона Вілкса Бута, що зводить його з розуму.

Головні ролі у серіалі виконали Тобайас Мензіс (серіали "Рим", "Гра престолів", "Чужоземка", "Корона") та Ентоні Бойл (серіал "Володарі повітря", фільми "Толкін", "Тетріс").

Міні-серіал налічуватиме сім епізодів, які виходитимуть по одному раз на тиждень.

Палм-Рояль

Palm Royale (США, Apple TV+, драма, 1 сезон, прем'єра – 20 березня)

В центрі сюжету серіалу – жінка на ім'я Максін Сіммонс, яка прагне закріпитися у вищому суспільстві Палм-Біч. У процесі героїня дізнається, на що вона готова і не готова піти заради цього. Серіал заснований на романі "Містер і місіс Американський пиріг" Джульєт Макденіел.

Головну роль у серіалі виконала Крістен Віг ("Подружки нареченої", "Мисливці на привидів", "Диво-жінка 1984"). Також у шоу задіяні Лора Дерн ("Синій оксамит", "Дикі серцем", "Парк Юрського періоду"), Еллісон Дженні ("Краса по-американськи", "Години"), Леслі Бібб ("Залізна людина", "Нянька"), Джош Лукас ("Дж. Едгар", "Аутсайдери"), Кайя Гербер ("Американська історія жаху: Подвійний сеанс") та поп-зірка Рікі Мартін.

Одним з режисерів серіалу виступив Тейт Тейлор (фільми "Прислуга", "Дівчина в потягу", "Ма").

Перший сезон серіалу налічуватиме десять епізодів, перші три з яких вийдуть одночасно, а решту показуватимуть по одному щотижня.

Люди Ікс '97

X-Men ’97 (США, Disney+, анімація/супергеройське, 1 сезон, прем'єра – 20 березня)

Цей супергеройський мультсеріал заснований на однойменних персонажах Marvel Comics і є продовженням мультсеріалу 1992 року. Сюжет продовжиться з моменту, де завершилася історія оригінального шоу в 1997 році.

Аби передати дух оригінального мультсеріалу, більша частина команди, відповідальної за розробку проекту, включала або людей, що стоять за створенням шоу 1992 року, або його відданих фанатів. Перед творцями стояло завдання адаптувати новий мультсеріал для сучасної аудиторії, досліджувати, як змінилися персонажі протягом довгих років і віддати шану оригіналу. До озвучки також повернулися деякі актори з мультсеріалу 90-х.

Перший сезон мультсеріалу налічуватиме 10 епізодів, які виходитимуть по одному щотижня. Також відомо, що другий сезон шоу вже перебуває у розробці.

Проблема трьох тіл

3 Body Problem (США, Netflix, наукова фантастика, 1 сезон, прем'єра – 21 березня)

Згідно з офіційним описом серіалу, рокове рішення молодої жінки в Китаї 1960-х років відлунюється крізь час і простір, дійшовши в результаті до групи видатних науковців у наші дні. Коли закони природи розходяться в них на очах, п’ять колишніх колег об’єднують зусилля перед обличчям найбільшої загрози в історії людства.

Головні ролі у серіалі виконали Бенедікт Вонг ("Доктор Стрендж", "Марсіанин", "Прометей"), Ейса Гонсалес ("Форсаж: Гоббс та Шоу", "Аферистка", "Ґодзілла проти Конга"), Джован Адепо ("Оверлорд", "Вавилон", "Мізантроп"), Джон Бредлі ("Гра престолів", "Падіння Місяця", "Вийду за тебе"), Ліам Каннінгем ("Гра престолів", "Ірландець"), Джонатан Прайс ("Завтра не помре ніколи", франшиза "Пірати Карибського моря", серіали "Гра престолів", "Корона"), Розалінд Чао ("Мулан"), Алекс Шарп ("Суд над чиказькою сімкою", "Шахрайки"), Бен Шнетцер ("Warcraft: Початок", "Гордість") та інші.

Створили серіал неоднократно відзначені премією Emmy Девід Беніофф і Ді Бі Вайсс, які раніше подарували світу шоу "Гра престолів", і номінант на Emmy Александр Ву ("Справжня кров").

Перший сезон серіалу складатиметься з восьми епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Нам пощастило

We Were the Lucky Ones (США, Hulu, драма/історичне, 1 сезон, прем'єра – 28 березня)

В центрі сюжету цього міні-серіалу – єврейська родина, сповнена рішучості вижити та возз’єднатися після роз’єднання під час Другої світової війни. Серіал знятий за мотивами однойменної книги Джорджії Гантер, в основу якої лягла реальна історія родини польських євреїв.

Головні ролі у серіалі виконали Джої Кінг ("Будка поцілунків", "Швидкісний поїзд") та Логан Лерман ("Персі Джексон та викрадач блискавок", "Лють").

Міні-серіал налічуватиме вісім епізодів, перші три з яких вийдуть одночасно, а решту показуватимуть по одному щотижня.

***

Також рекомендуємо вам ознайомитися з добіркою найцікавіших серіалів лютого 2024 року і останніми новинками кінопрокату.

Марина Григоренко

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся