Alyosha записала нову пісню / прес-служба ALYOSHA

Alyosha випустила нову чуттєву пісню "Птаха". Вона стане саундтреком до історичного серіалу "Сага".

У своїй новій роботі Alyosha фокусує увагу на силі слова. Як зазначила артистка, пісня "Птаха", яка увійде в її майбутній лонг-плей, відразу народилася як саундтрек. Але картина, ідея якої була б співзвучна з вмістом синглу, знайшлася не відразу. Тому його реліз відбувся через чотири роки з моменту написання.

"Зміст серіалу" Сага "резонує з вмістом, що я вклала в трек. Пісня за емоціями, глибині і розуміння в унісон супроводжує сюжетну лінію серіалу. Пам'ятайте, наше життя залежить від кожної думки, кожного слова, кожної дії. І вони мають свої наслідки ", - прокоментувала Alyosha.

Читайте такожНастя Каменських випустила яскравий кліп на іспаномовну пісню з нового альбому (відео)

Серіал "Сага" розповість глядачам про ключові події української історії з 1914 по 2014 через призму життя сім'ї Козак. Шість поколінь однієї родини через роки зрад, образ і болю пронесуть любов до своєї сім'ї, дітям і рідній Україні.

Режисером стрічки виступив Дмитро Лактіонов, оператором-постановником Михайло Марков. У зйомках взяли участь видатні актори: Ада Роговцева, Ольга Сумська, Наталія Денисенко, Ігор Пазич, Яків Кучеревський та інші.