Знімальний процес тривав п'ять днів у сорокаградусну спеку в пустелі «Олешківські піски» / скріншот

Гурт "Антитіла" представив нову пісню і відеокліп до неї під назвою "Кіно". Це перший сингл з майбутнього альбому, над яким гурт почав працювати під час карантину.

Новий видовищний кліп, знятий в пустелі, відразу вирвався в тренди YouTube і зараз посідає там 23-ю сходинку.

До речі, для нової платівки вже створено шість пісень, частина з яких буде презентована в 2020 році окремими синглами.

"Антитіла" чи не перші в Україні артисти, які зважилися так масштабно втілити стилістику жанру Стімпанк в музичному відео. Близько сотні костюмів, відточених до дрібниць, побудована з нуля, багатотонна циркова декорація в пустелі, кардинальне перевтілення Тараса Тополі, справжні фокуси від Magic Five - це все в новому відео.

Спеціально для зйомок "Антитіла" серед пісків встановили циркове містечко / скріншот

На перший погляд, легка за сюжетом робота, має глибокий сенс. В основі історія, що повторюється з покоління в покоління тисячоліттями. Весь спектр людських емоцій від милосердя до ненависті, від зради до самопожертви, від добра до зла, від захоплення до презирства - все як у житті. Слід зазначити, що відеоробота наповнена метафорами, алегоріями і символами, які завжди притаманні творчості антитіл.

Читайте такожОлег Винник: Чоловіки, у яких виникають проблеми у стосунках з другою половинкою через Винника, повинні пред'явити претензії до самих себе

Знімальний процес тривав п'ять днів у сорокаградусну спеку в пустелі «Олешківські піски», Херсонської області. До речі, цей національний природний парк - єдина пустеля в Європі. Спеціально для зйомок "Антитіла" серед пісків встановили циркове містечко з реальним однощогловим куполом, який оздоблено символічними прапорами з буквою А і сценою.

Головного героя зіграв лідер гурту Тарас Тополя. В образ фокусника йому довелося вживатися кілька місяців і вчитися жонглювати. В акторську команду оточення фокусника Антитіла запросили кращих ілюзіоністів України та відомих блогерів Magic Five (М5): Дмитро Євтушенко, Микита Голєв, Дмитро Томашевський, Артур Томашевський, Дмитро Лукоянов. Це перша співпраця команд.

"У мене не вистачає слів, щоб повною мірою віддячити всім, хто знявся в цьому відео. Це був маленький подвиг кожного учасника. З 72 сцен за планом була знята 71 тільки за 1 день В обідній перерві люди засинали прямо під сонцем, і через півгодини сну продовжували зйомки, не показуючи й крапельки втоми. В такі моменти відчуваєш любов людей і ще більшу відповідальність за те, куди ти їх ведеш", - поділився фронтмен групи Тарас Тополя.

"Ми звикли до складних проектів і напружених зйомок. Але ця робота кинула виклик нам, незважаючи на те, що ми не вперше працювали на межі можливостей людського тіла. Ми вдячні всій команді, що знімала "Кіно", за дуже цікавий досвід - це були перші фокуси Magic Five, продемонстровані в пустелі", - розповідає він.

Режисером відеокліпу «Кіно» виступив Сергій Вусік.

"Кіно" - це перша композиція після виходу альбому «Hello» в підтримку якого триває тур по містах України. У зв'язку з карантином він був припинений і на днях "Антитіла оголосять нові дати концертів.