Голлівудський актор Джонні Депп повертається у кінематограф після гучного скандалу з колишньою дружиною Емберг Херд та звинувачень у насильстві. Він отримав першу велику роль короля Людовика XV у фільмі французької постановниці Майвенн.

Про це пише Variety.

Знімання стрічки стартують вже цього літа і триватимуть три місяці. Вдалося з’ясувати, що вони проходитимуть в Парижі (Франція), в основному у Версальському палаці.

Відео дня

Творці стрічки наразі не розкривають назву, деталі сюжету та дату прем’єри. 

Нагадаємо, що король Людовик XV правив Францією впродовж 58 років. Це другий найтриваліший період правління в країні після Людовика XIV. 

Для Джонні Деппа ця роль стане першою після фільму "Великий" 2020 року. До цього режисери неофіційно оголосили бойкот актору через скандал з його екс-дружиною та звинувачень у насильстві.

Читайте також"Джонні проти Ембер": про скандальне розлучення Деппа і Херд зняли документальний фільмДжонні Депп і Ембер Херд: гучне розлучення пари

Пара одружилася в лютому 2015 року.

Після 15 місяців шлюбу Ембер Херд подала на розлучення і звинуватила свого чоловіка в систематичному домашньому насильстві. 

Депп через суд намагається довести, що всі її звинувачення-наклеп. На початку листопада 2020 року він програв першу справу в Лондонському суді.  "Вона інсценувала побої і з'явилася в суді з синцями на обличчі, стверджуючи, що я побив її мобільним телефоном", - розповідав Депп.

Після цього Warner Bros. просила актора відмовитися від ролі темного чарівника у франшизі "Фантастичні тварини". Актор погодився на прохання студії та сказав, що поважає її рішення.

Пізніше Херд заявила, що він зраджував їй з багатьма актрисами, з якими знімався.

Вас також можуть зацікавити новини: