"Дюна" - перший роман Френка Герберта з саги "Хроніки Дюни" \ скріншот з відео

У мережі з'явився перший тизер майбутнього фільму Дені Вільньова" Дюна", заснованого на однойменному романі Френка Герберта.

Читайте такожВперед за попкорном і видовищами: чого чекати українським кіноманам після відкриття кінотеатрівУ ролику, який опубліковано на сторінці проекту в Twitter, показали красиві портрети головних героїв і коротку сцену з персонажем Тімоті Шаламе. Голос за кадром говорить:"страх вбиває розум".

У стрічці крім Шаламе знялися Оскар Айзек, Джош Бролін, Джейсон Момоа, Ребекка Фергюсон, Хав'єр Бардем, Шерон Дункан-Брюстер, Шарлотта Ремплінг, Дейв Батіста і Стеллан Скарсгард.

Відео дня

Повноцінний трейлер повинен вийти вже сьогодні, 9 вересня. Прем'єра "Дюни" запланована на 17 грудня.

"Дюна" - перший роман Френка Герберта з саги "Хроніки Дюни" про піщану планету Арракіс, на якій панують піщані черв'яки, а населення зачаїлося в печерах. Головний ресурс планети - речовина, яку називають пряність. За владу на Арракісі, також відомому як Дюна, борються будинки Атрейдесів і Харконненів, пише 112.ua.

Роман був опублікований в 1965 році і завоював дві головні науково-фантастичні премії — "Хьюго" і "Неб'юла". У 2003 році "Дюна" розійшлася тиражем в 20 млн примірників і була названа головним фантастичним бестселером світу.

У 1984 році вийшла екранізація роману від режисера Девіда Лінча. Головну роль у фільмі зіграв Кайл МакЛаклан.

Новини по темі: