Герміона, Рон і Гаррі через 20 років: з'явився кадр зі зйомок спецепізоду "потерріани"

HBO Max показав головних зірок франшизи.

Стримінговий сервіс HBO Max показав першу світлину зі зйомок спеціального епізоду до річниці виходу першої стрічки про Гаррі Поттера.

Кадр опублікували в Instagram-акаунті сервісу. 

На фото можна побачити акторів Руперта Грінта та Деніела Редкліффа, а також акторку Емму Уотсон, які зіграли головних героїв серії стрічок. 

"Ніби вони ніколи й не йшли", - зазначили в HBO Max.

Читайте такожЗгоріло кафе, в якому Джоан Роулінг писала Гаррі ПоттераЩо відомо про спецепізод "20-річчя Гаррі Поттера: повернення в Хогвартс"?

Перший фільм "Гаррі Поттер і філософський камінь" вперше вийшов на великий екран у 2001 році. Всього було випущено вісім фільмів, прем'єра останнього була у 2011 році. 

До 20-ї річниці поттеріани американський інтернет-сервіс HBO Max випустить спеціальний епізод "20-річчя Гаррі Поттера: повернення в Хогвартс". Він дебютує в перший день 2022 року. 

Вже відомо, що в спецепізоді з'являться Деніел Редкліфф, Емма Уотсон, Руперт Грінт, Хелена Бонем Картер, Рейф Файнс, Том Фелтон, Роббі Колтрейн, Меттью Льюїс та інші.

Зазначимо, що в списку учасників спецепізоду не заявлена автор книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг. З чуток, вона з'явиться тільки на архівних кадрах у зв'язку зі звинуваченнями в трансфобії і расизмі. 

Раніше вже представили тизер спецепізоду

Вас також можуть зацікавити новини: