Зйомки серіалу The Last Of Us / фото НВО

Серіал The Last Of Us, фінал якого побив безліч рекордів, мало кого залишив байдужим. І поки глядачі з нетерпінням чекають другого сезону, в мережі показали, як озвучували мутантів.

Лячні звуки монстрів видавали реальні люди. У серіалі, де показаний світ після спалаху епідемії мутованого гриба-паразита, ці істоти нерідко з'являються в кадрі.

Відео з озвученням стало "вірусним". У мережі вже пишуть, що створювати такі звуки явно непросто. Крім цього багато хто відзначив, що процес виглядає моторошно. На думку коментаторів, жінка і чоловік, які озвучували монстрів, нібито на час ставали цими персонажами.

Відомо, що для зйомок фрагмента однієї з серій The Last Of Us залучили 65 художників-протезистів. На створення сцени потрібно було витрачати понад п'ять годин.

Нині ж зрозуміло, що за кожною сценою стояла не менш кропітка робота. Фахівцям потрібно було озвучувати усіх монстрів, яких в серіалі чимало. 

Як озвучували The Last Of Us - відео

Нагадаємо, раніше стало відомо, що серіал The Last оf Us, який став екранізацією однойменної гри, офіційно продовжено на 2 сезон. Крім цього, творці допускають, що у шоу буде понад 2 сезона.

Вас також можуть зацікавити новини: