Режисерська версія "Ліги справедливості" вийде на сервісі HBO Max / mirf.ru

Американський режисер і продюсер Зак Снайдер створить режисерську версію «Ліги Справедливості» ексклюзивно для сервісу HBO Max.

Про це режисер розповів під час сесії Q&A і підтвердили в Twitter HBO Max.

Читайте такожРежисер "Бетмена" вперше показавши новий Бетмобіль (фото)Картину випустять в 2021 році. Warner Bros. дозволить режисерові змонтувати власний варіант через чотири роки після виходу «Ліги справедливості».

Відео дня

Як відомо, Снайдер виконав основну частину роботи над «Лігою справедливості», але у 2016 році покинув проект через самогубство дочки. Картину закінчував режисер «Месників» Джосс Уідон: він займався пост-продакшеном і фінальним монтажем.

Відон організував масштабні дозйомки, через що бюджет зріс до 300 мільйонів доларів, і, як припускають фанати, змінив початковий задум фільму. Багато хто звинувачує його в провалі картини, яку розкритикували за погану графіку і невиразний сюжет.

"Ліга справедливості" / twitter.com/hbomax

Після цього прихильники Снайдера організували масштабний рух, що виступає за випуск Snyder Cut – режисерської версії картини, на існування якої натякав і сам постановник. До флешмобу приєдналися в тому числі і актори Галь Гадот та Бен Аффлек, які зіграли в «Лізі справедливості».

Раніше УНІАН писав, що зірка «Матриці» Лоуренс Фішберн зніметься в новому трилері.